Τι θα συμβεί αν δεν κάνεις την ανάγκη σου για 47 μέρες!

Στην καθημερινή σου ζωή δεν χρειάζεται να κρατηθείς για να μην πας τουαλέτα. Οι φορές που πρέπει να κρατηθείς είναι όταν είσαι κάπου έξω και δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ιδιαίτερο μέρος. Γιατί άλλωστε να αφήσεις αυτήν την απόλαυση να πάει χαμένη; Τι μπορεί να είναι τόσο σημαντικό;

Σίγουρα θα προσπαθούσες να κρατηθείς όσο περισσότερο μπορείς αν σου έλεγε κάποιος ότι αν πας για την ανάγκη σου θα σε συλλάβει. Φυσικά δεν μιλάμε για την υγρή ανάγκη καθώς είναι ακατόρθωτο να κρατηθείς 47 μέρες. Για να δούμε τι έγινε με τον άνθρωπο που δεν πήγε τουαλέτα για 47 μέρες. Δες ακόμη 8 λόγους για να σταματήσεις να πίνεις εμφιαλωμένο νερό!

 

Τι θα συμβεί αν δεν κάνεις την ανάγκη σου!

ereunes ugeia aggouria.net

Δες επίσης τον λόγο που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς χαρτί υγείας!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων από την αστυνομία. Ένας Άγγλος κατάφερε να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ο Lamarr Chambers αρνήθηκε να αποβάλλει τα ναρκωτικά που είχε καταπιεί για να αποφύγει την δίωξη. Για να καταφέρει να το πετύχει, μείωσε σε μεγάλο βαθμό την πρόσληψη της τροφής και δεν πήγε καθόλου τουαλέτα όταν το είχε ανάγκη.

Αυτό που ήθελε όμως το κατάφερε, αφού μετά από 47 μέρες χωρίς εντερική δράση, η αστυνομία απέσυρε τις κατηγορίες και ο Lamarr Chambers μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Πόσο τραγικά μπορεί να είναι τα πράγματα για τον ανθρώπινο οργανισμό μετά από τόσες μέρες;

provlima toualeta

Δες επίσης που πάνε οι ακαθαρσίες όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα του αεροπλάνου!

Οι γιατροί που ασχολήθηκαν με το θέμα είπαν ότι καλό θα ήταν να μην προσπαθήσει κάποιος να κάνει κάτι παρόμοιο. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να συγκεντρώσει μία μεγάλη στερεά μάζα μέσα στο παχύ έντερο. Επίσης, από την πίεση που ασκεί μπορεί να προκαλέσει ένα πολύ βαθύ και οδυνηρό έλκος. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να τραυματίσει τον ιστό της περιοχής.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο δε θα μπορέσει να επουλωθεί η πληγή καθώς η στερεά μάζα εμποδίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Αυτά είναι κάποια προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι η αλήθεια. Η βλάβη όμως που μπορεί να προκαλέσεις στους μύες του ορθού και του σφιγκτήρα ή ακόμα και πρήξιμο στα συγκεκριμένα όργανα θα προκαλέσουν κι άλλα προβλήματα λειτουργικότητας και πόνο.

duskiliotita epiptoseis

Δες επίσης 10 συνήθειες που κάνουν ζημιά στον εγκέφαλό σου!

Η ζημιά αυτή αν δεν είναι σε μεγάλο βαθμό μπορεί να αντικατασταθεί με φυσική άσκηση. Αν όμως κάνεις πολύ μεγάλη ζημιά στην περιοχή, τίποτα δε θα μπορεί να σε βοηθήσει. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αν θέλεις να πας τουαλέτα και μπορείς δεν υπάρχει λόγος να κρατιέσαι. Αν το κάνεις επανειλημμένα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσεις ζημιά στον εαυτό σου και δε θα είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!