Η Betsson.gr είναι μια εταιρεία με μεγάλη και πολυετή εμπειρία (περίπου 20ετή) στο online στοίχημα. Σχετικά πρόσφατα μπήκε στην ελληνική αγορά με μεγάλη δυναμική. Στη Betsson θα βρεις μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα και κάθε μέρα μια νέα προσφορά Ειδικά όμως αν σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Με ευκολία χρήσης τότε από το site όσο και από το app, με καλές αποδόσεις, με γρήγορες και αξιόπιστες αναλήψεις και καταθέσεις, με εμπειρία στο live betting, με ένα δυνατό customer service, η Betsson δεν έχει παρά να αποτελεί μια από τις top στοιχηματικές επιλογές. (Παίξε Τώρα)

Η Betsson αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο του online betting. Με την οριστική ρύθμιση της αγοράς στη χώρα μας, η σουηδική ιστοσελίδα ήταν από τις πρώτες στοιχηματικές που εξασφάλισαν άδεια νόμιμης λειτουργίας. Στην πραγματικότητα βέβαια έχει συμπληρώσει δύο δεκαετίες ζωής, ούσα μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές στις σκανδιναβικές χώρες. Θεωρείται από τις πλέον έμπειρες, με τα υψηλά όρια στοιχηματισμού, την πληθώρα μεθόδων συναλλαγών και τις ανταγωνιστικές αποδόσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα να «κερδίζουν» από νωρίς τους παίκτες. (Δωρεάν Εγγραφή)

Εξάλλου, πρόκειται για μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για στοίχημα στην χώρα μας. Είναι εισηγμένη από το 2000 στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης αυτό αποτελεί δείγμα της ασφάλειας και της αξιοπιστίας που προσφέρει στα μέλη της.

Οι άμεσες και δωρεάν συναλλαγές και η πολύ εύκολη πλοήγηση από φορητές συσκευές είναι δυο από τα δυνατά χαρακτηριστικά της. Αξιοσημείωτο να αναφερθεί πως πρόκειται για μια από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που λειτουργούν με ιδιόκτητη πλατφόρμα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr
4.5/5