Εστιατόριο πληρώνει 100$ την ώρα για να παίζεις με σκύλους!

Αγαπάς τα ζώα και σου αρέσει να ασχολείσαι μαζί τους; Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι υπάρχει εστιατόριο που θα μπορούσε να σε προσλάβει για παίζεις με σκύλους και θα σου έδινε 100 δολάρια την ώρα για κάτι τόσο διασκεδαστικό; Σίγουρα πιστεύεις ότι αυτό είναι αδύνατον. Κι όμως υπάρχουν και τέτοιες θέσεις εργασίας!

Όλοι όσοι έχουμε ένα σκυλάκι στο σπίτι περνάμε αρκετές ευχάριστες ώρες μαζί του, είτε φροντίζοντας το είτε παίζοντας ή κάνοντας του χάδια. Για όλους εμάς λοιπόν βρέθηκε η ιδανική δουλειά. Αντί να προσέχεις παιδάκια σε κάποιο παιδότοπο ή εστιατόριο – καφετέρια, μπορείς κάλλιστα να προσέχεις σκυλάκια.

 

Η ιδανική δουλειά αν σου αρέσει να παίζεις με σκύλους!

frontida skylon eidiseis

Δες επίσης: Εταιρία πληρώνει 12000 δολάρια για να αγοράσει τις ακαθαρσίες σου!

Μία αγγελία εργασίας που ανέβηκε στο Instagram προκάλεσε τον πανικό σε όλους τους λάτρεις των ζώων. Η αγγελία αυτή λοιπόν ήρθε από το εστιατόριο MUTTS Canine Cantina που βρίσκεται στο Τέξας και προσφέρει μια θέση εργασίας σε ένα τυχερό άτομο στο Ντάλας-Φορτ Γουορθ.

estiatorio skulia eikones

Δες επίσης: Η Google σε πληρώνει 20$ την ώρα για να μην κάνεις τίποτα!

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, εκτός από τα υπέροχα γεύματα και ποτά που προσφέρει στους πελάτες του, είναι και φιλικό προς τους σκύλους, καθώς επιτρέπει στους πάντες να φέρουν μαζί τους το κατοικίδιο τους και να το αφήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο που έχουν φτιάξει για να το διασκεδάσουν.

douleia skylous aggouria.net

Δες επίσης NASA: Δίνει 16.650€ για να καπνίζεις μαριχουάνα σε κρεβάτι!

Μαζί όμως με το υπέρογκο ποσό των 100 δολαρίων την ώρα, η επιχείρηση παρέχει φαγητό και ποτά από την κουζίνα του MUTTS στο άτομο που θα καταφέρει να πάρει τη δουλειά αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, ακολουθώντας το προφίλ @MuttsCantina στο Instagram.

Το μόνο που έχει να κάνει όποιος ενδιαφέρεται για την θέση είναι να ανεβάσει μια φωτογραφία ή βίντεο με το σκυλάκι του και με το hashtag #MUTTSpuptern και να γράψει για ποιο λόγο πιστεύει ότι είναι ο ιδανικός για να φροντίζει τους τριχωτούς φίλους των πελατών του εστιατορίου! Όποιος επιλεχθεί αναμένεται να εργάζεται έως και τέσσερις ώρες την εβδομάδα για ενάμιση με δύο μήνες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!