Η Google σε πληρώνει 20$ την ώρα για να μην κάνεις τίποτα!

Είχαμε την NASA που προσέφερε αρκετά χρήματα για να είσαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και τώρα σειρά έχει η Google η οποία δίνει 20$ την ώρα, σε όποιον δεχθεί να συνεργαστεί μαζί της για να μην κάνει στην ουσία απολύτως τίποτα!

Ως γνωστόν, όλες οι τεχνολογικές επιχειρήσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν πιο ασφαλή αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, στα οποία δεν θα χρειάζεται σχεδόν καθόλου η συμμετοχή του οδηγού, σαν το Tesla S για παράδειγμα.

Και που κολλάει τώρα εδώ η συγκεκριμένη εταιρεία; Απ’ ότι φαίνεται, χρειάζεται βοήθεια με το αυτοκίνητο της Google, ώστε να βεβαιωθεί πως είναι απόλυτα ασφαλές!

 

Για ποιο λόγο δίνει η Google 20$ την ώρα σε όποιον συνεργαστεί μαζί της;

autokinoumena autokinita aggouria.net

Όλα ξεκίνησαν στην Αριζόνα, όπου πλήρωνε όποιον ήταν πρόθυμος απλά και μόνο να μπει σε ένα από τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα της και να πάει μια βόλτα. Σίγουρα στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης αρχίζεις να απορείς για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο, μιας και είναι η πιο εύκολη “δουλειά” του κόσμου και ο πιο εύκολος τρόπος για να βγάλεις μερικά χρήματα.

Η εταιρεία όμως πιστεύει πως η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη, μιας και το αυτοκίνητο μπορεί να πατήσει κάποιον άνθρωπο  ή να ξεφύγει από την πορεία του και να τρακάρει με κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή ακόμη και με κάποιο κτίριο, καθώς είναι μια beta έκδοση.

autokinito google

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις για τα άτομα που θα προσλάβουν. Οι υποψήφιοι οδηγοί λοιπόν, θα πρέπει να έχουν πάνω απ’ όλα καθαρό μητρώο οδήγησης. Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να πληκτρολογήσουν 40 λέξεις το λεπτό, αλλά και να υποστηρίξουν την εξέγερση του ρομπότ, η οποία είναι βέβαιο ότι θα συμβεί τελικά.

eukoli douleia google

Δες επίσης: Η NASA δίνει 16.650€ για να καπνίζεις μαριχουάνα σε κρεβάτι!

Οι οδηγοί που θα προσληφθούν τελικά θα εργάζονται σε ζευγάρια, μιας και θέλουν έναν να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και ακόμη έναν στην θέση του συνοδηγού, για να κρατάει σημειώσεις σχετικά με την εμπειρία τους.

Ο σκοπός της Google είναι να γνωρίζει το πως χειρίζονται τα αυτοκίνητα της κάθε κατάσταση της κυκλοφορίας. Τι πιο εύκολο λοιπόν από το να σε πηγαίνουν βόλτα και να πληρώνεσαι. Εσύ θα συμμετείχες σε κάτι τέτοιο;

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!