23χρονη έκανε δώρο στον σύντροφο της τον αφαλό της!

Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν δώρο ρούχα ή ένα καλό γεύμα στον αγαπημένο τους για να δείξουν πόσο τον σκέφτονται και τον σκέφτονται. Επειδή όμως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου επιλέγουν να κάνουν ένα πιο περίεργο δώρο στον σύντροφο τους. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ κανένας να ξεχάσει!

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να ξεχάσει κάποιος ένα τόσο μοναδικό δώρο όπως είναι ένα αφτί, ή ακόμη καλύτερα, ο αφαλός της καλής του. Και μετά μας φαινόταν κουλή η ιστορία του Βίνσεντ βαν Γκογκ. Σου φάνηκε εξωφρενικό αυτό που ανέφερα για τον αφαλό; Και γω ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν διάβασα την είδηση που θα δεις στην συνέχεια!

 

Το πιο παράξενο δώρο: Νεαρή γυναίκα αφαίρεσε τον αφαλό της και τον έκανε δώρο στον σύντροφο της!

23xroni periergo doro syntrofo

Δες επίσης 18χρονος αφαίρεσε ρώγες και αφαλό για χάρη της τέχνης!

Ο λόγος για την 23χρονη Παουλίνα Κασίγιας Λαντέρος, η οποία είναι από την Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Η συγκεκριμένη κοπέλα βρήκε έναν πολύ απρόσμενο τρόπο για να ξεκόψει από την οικογένεια της με την οποία δεν ήταν και πολύ κοντά λόγω των αλλαγών που έκανε στο σώμα της, αλλά και λόγω των πολλών τατουάζ που είχε. Ενώ ταυτόχρονα αυτή της η απόφαση την οδήγησε στο να κάνει ένα μοναδικό δώρο στον τότε σύντροφο της, Ντάνιελ.

afairesi afalou eidisi

Δες επίσης την Τρανσέξoυαλ που έκοψε τα αυτιά της για να μοιάζει με….

Το 2015 λοιπόν, έκανε μια επέμβαση αφαίρεσης αφαλού, σκεπτόμενη όπως ανέφερε σε συνέντευξη της ότι αυτός ήταν ο ιδανικός τρόπος για να διακόψει μια και καλή τις σχέσεις της με την οικογένεια της. Μετά την επέμβαση, έβαλε τον αφαλό της σε μια μικρή τσάντα μαζί με ένα σημείωμα για τον Ντάνιελ, όπου έγραφε το πόσο πολύ τον αγαπάει.

perierges eidiseis kosmos aggouria.net

Δες επίσης: Ξόδεψε 50.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει σε εξωγήινο!

Τρία χρόνια μετά δηλώνει μετανιωμένη για αυτή της την κίνηση, μιας και ο γιατρός που την είχε αναλάβει της είχε δώσει πολύ κακές συμβουλές, με αποτέλεσμα να μολυνθεί και να μείνει αρκετές μέρες στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί καν να τεντωθεί ή να γελάσει. Επιπλέον, δήλωσε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει θεραπευτεί πλήρως και ότι ποτέ δεν θα ανακάμψει 100%.

Για το μόνο που δεν μετάνιωσε είναι που τον δώρισε στον πρώην της, μιας και τον έχει φυλαγμένο γνωρίζοντας την ιστορία πίσω από αυτή της την κίνηση καθώς είναι μέχρι και σήμερα πολύ καλοί φίλοι. Τι να πει κανείς για τον αφαλό της αλληνής;!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!