Τρανσέξoυαλ έκοψε τα αυτιά της για να μοιάζει με….

Μία τρανσέξoυαλ, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της “αυτό”, έκοψε τα αυτιά της και ξύρισε την μύτη για να μοιάζει με κροταλίας. Φυσικά δεν αρκούσε μόνο αυτό για να γίνει η πλήρης μεταμόρφωση κι έτσι έκανε αρκετά τατουάζ, ώστε να μοιάζει το δέρμα της σαν εκείνο του φιδιού και έκοψε την γλώσσα της στην μέση για να είναι διχαλωτή.

Επίσης, όπως φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία και στα περίεργα piercing, καθώς έχει ήδη αρκετά στο πρόσωπο του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί και συγκλόνισε τους πάντες με την μεταμόρφωση του. Δες την τρομερή αλλαγή στις εικόνες που ακολουθούν.

 

Έκοψε τα αυτιά και την μύτη του για να μοιάζει με φίδι!

trans-fidi-aggouria-netmetamorfosi-antra-fidi

Το όνομα της είναι Eva Tiamat Baphoment Medusa, ενώ εναλλακτικά την αποκαλούν και Dragon Lady. Όπως δήλωσε και η ίδια, έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της προσπαθώντας να μοιάσει, όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, με ένα ερπετό.

perierges-eikones

Το πιο περίεργο είναι ότι πιστεύει πως όταν οι γονείς τον εγκατέλειψαν όσο ήταν ακόμη μικρό αγοράκι, ότι τον μεγάλωσαν στυγεροί κροταλίες (Western Diamondback rattlesnakes). Αυτός ήταν και ο λόγος που τον έκανε να νιώθει ότι πρέπει να τους μοιάσει.

periergi-epemvasi-autia

Εκτός από τα όσα προαναφέραμε ότι έκανε, έβαλε εμφυτεύματα για κέρατα, αλλά και στα φρύδια του, και τρόχισε μέχρι και τους κυνόδοντες του. Το πιο ακραίο; Έβαψε το άσπρο μέρος των ματιών του με πράσινο χρώμα.

dragon-lady-aggouria-netmetamorfosi-antra-erpeto

 Η Dragon Lady δεν χρησιμοποίησε κάποιον γιατρό για να κάνει την αισθητική επέμβαση, αλλά έναν καλλιτέχνη ειδικό στην τροποποίηση του σώματος. Ήδη μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει 60.000 δολάρια. Είχε δοκιμάσει να πάρει κι άλλες μορφές πρώτα, μέχρι που κατέληξε ότι ήθελε να είναι σε ένας ανθρώπινος δράκος.

antras-allagi-filoueva-tiamat-baphoment-medusa

Τώρα ζει στην Αριζόνα και έχει έναν 20χρονο γιο. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη του κόσμου και όπως λέει μπορεί να σταθεί απέναντι σε όλους ακόμη και μόνη της, αν και βλέπει και μερικές θετικές αντιδράσεις για την εμφάνιση της.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!