Άνδρας έφτιαξε ένα μικροσκοπικό χωριό για ποντίκια!

Η πλειοψηφία των ανθρώπων εάν αντιληφθεί ότι τριγυρνούν ποντίκια στον κήπο του, θα προσπαθήσει να τα ξεφορτωθεί. Θα βάλει παγίδες, θα φέρει συνεργείο καθαρισμού, κάτι θα κάνει για να απαλλαγεί από τα μικρά αυτά τρωκτικά. Ή μάλλον έτσι γίνεται συνήθως!

Αν και αυτός είναι ο κανόνας, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που τον επιβεβαιώνουν. Πώς σας ακούγεται η ιδέα της δημιουργίας ενός χωριού για ποντίκια; Μίας πολύ μικρής σε μέγεθος γειτονιάς, για να ζήσουν τα ποντικάκια; Αν και είναι μια τρελή ιδέα, είναι όμορφη λόγω της διαφορετικότητάς της!

 

Το χειροποίητο χωριό για ποντίκια!

mikra troktika

Όλα συνέβησαν στον κήπο ενός φωτογράφου στο εξωτερικό. Μία ημέρα, ενώ κούρευε το γρασίδι και έβγαζε φωτογραφίες τα πουλιά στον κήπο του, αντιλήφθηκε κίνηση στο γκαζόν. Ήταν δύο μικρά γλυκύτατα ποντικάκια. Η έκπληξη ήταν ευχάριστη και τότε ήρθε η ιδέα! Ένα μικροσκοπικό χωριό για ποντίκια, ένα χωριό μινιατούρα!

Δες επίσης: Έφτιαξε LEGO δωμάτιο για να κοιμάται μόνος ο γιος του!

pontikia xorio

Ο συγκεκριμένος φωτογράφος λοιπόν, αποφάσισε να υλοποιήσει την ιδέα του, να κατασκευάσει μόνος του σπίτια και καταφύγια, μία μικρή γειτονιά για τους μικρούς του φίλους. Χρησιμοποιώντας ξύλα, φρούτα, καρπούς και μινιατούρες αντικείμενα, έφτιαξε το χωριό για ποντίκια!

podilato miniatoura

frouta pontikaki

Δες επίσης: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μποξέρ χτίζει 1.000 σπίτια στις Φιλιππίνες!

Το ταλέντο του στις κατασκευές, σε συνδυασμό με το ταλέντο του στη φωτογραφία έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Τα μικρά ποντικάκια, σαν ευχαριστώ προς τον φωτογράφο για το μικρό τους καταφύγιο, πόζαραν στο φακό και οι φωτογραφίες είναι πανέμορφες!

pontikaki frouta

pontiki xorio miniatoura

Μην ξεχνάμε ότι έρχονται και Χριστούγεννα!

Επειδή φυσικά τα Χριστούγεννα έρχονται, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μικρό αυτό χωριό για ποντίκια ο χριστουγεννιάτικος στολισμός! Λίγες κορδέλες, λίγο “χιόνι”, μπάλες, καραμέλες και έτοιμη η εορταστική ατμόσφαιρα!

stolismos xorio pontikia

pontikaki xioni stolismosΔες επίσης: Η καφετέρια στη Σεούλ που μοιάζει με καρτούν!

Τελικά, πώς σας φαίνεται το μικρό χωριό για ποντίκια;

Εν τέλει, καλλιτεχνικά τουλάχιστον, είναι μία πολύ όμορφη κατασκευή στο σύνολό της. Επίσης, είναι πολύ γλυκό το ότι αποφάσισε να τα αφήσει να μείνουν στον κήπο του και όχι να τα διώξει ή να τα σκοτώσει. Μην ξεχνάμε πως είναι και εκείνα έμβια όντα με συναισθήματα όπως και εμείς, αξίζουν ένα όμορφο καταφύγιο! Ίσως είναι λίγο υπερβολικό και εναλλακτικό, αλλά τι πειράζει, σωστά;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!