Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μποξέρ χτίζει 1.000 σπίτια στις Φιλιππίνες!

Είναι γνωστό ότι οι επαγγελματίες αθλητές έχουν ιδιαίτερα υψηλά κέρδη. Ανάλογα με το άθλημα και πόσο καλός είναι ο αθλητής έχει και τα ανάλογα έσοδα. Πολλές φορές επικρίνονται γι αυτό το πράγμα και είναι λογικό. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και βγάζουν περισσότερα απ’ότι ο περισσότερος κόσμος που εργάζεται περισσότερο.

Το αν είναι σωστό ή λάθος να παίρνουν τόσα χρήματα δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω. Ίσως κάποια αθλήματα να το αξίζουν πραγματικά και κάποια άλλα όχι και τόσο. Όπως και να’χει όμως είναι άτομα που έχουν κάποιες παραπάνω δεξιότητες και παίρνουν περισσότερα χρήματα γι’ αυτές. Το παν όμως είναι η ανθρωπιά!

 

Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μποξέρ φτιάχνει 1.000 σπίτια!

 

a8litis box

Δες επίσης τον 19χρονο φοιτητή που βρήκε τεχνολογία για να καθαρίσει τους ωκεανούς της Γης!

O παγκόσμιος πρωταθλητής μποξέρ Manny Pacquiao αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που βγάζει από το μποξ για να βοηθήσει τους πολίτες της χώρας του. Προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί για να αλλάξει την ζωή των ατόμων στην χώρα του.

Κατασκεύασε 1000 κατοικίες στην πατρίδα του για οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Με αυτήν την κίνηση θέλει να αντικαταστήσει κάποιες από τις καταστροφές του αντιμετώπισαν οι Φιλιππίνες. Δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί, γι’ αυτό και έδωσε τα χρήματα από την τσέπη του γι’ αυτά τα σπίτια.

spitia oikogenies

Δες επίσης 16 σοκαριστικές φωτογραφίες από την ρύπανση στην Κίνα!

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή κίνηση εκ μέρους του και θα έχει πολύ καλό αντίκτυπο στις οικογένειες των Φιλιππίνων. Ο Pacquiao δεν είναι μόνο αθλητής αλλά και πολιτικός στην χώρα του. Έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για την κοινότητα και είναι διατεθειμένος να κάνει το καλύτερο για τους συμπολίτες του.

Ο αθλητής και πολιτικός είναι ιδιαίτερα κοντά με τον κόσμο, κυρίως λόγω της ιστορίας του. Γεννήθηκε σε φτωχή οικογένεια και αγωνίστηκε για να μπορέσει να κάνει την επιτυχία που βιώνει σήμερα. Έτσι τώρα ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι καλό για τους ανθρώπους που κάποτε τον βοήθησαν.

manny pacquiao

Δες επίσης απίστευτο Βίντεο: Έσπρωξαν το τρένο για να σώσουν συνάνθρωπο τους!

Οι προσπάθειές του να βοηθήσει τους συμπολίτες του χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του πόρους αποδεικνύουν ότι νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτούς. Δεν είναι μόνο μια πολιτική κίνηση για να πάρει ψήφους, καθώς δεν πήρε καμία βοήθεια από το δημόσιο ταμείο. Ένας πολιτικός που σίγουρα θα ήθελε να έχει ο καθένας στην χώρα του.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!