Έφτιαξε LEGO δωμάτιο για να κοιμάται μόνος ο γιος του!

Πολλοί είναι οι γονείς που ταλαιπωρούνται και μένουν άυπνοι τα βράδια επειδή το παιδάκι τους δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνο του στο δωμάτιο του. Τι θα γινόταν όμως αν του είχες φτιάξει ένα όμορφο παιδικό, όπως για παράδειγμα ένα LEGO δωμάτιο!

Σίγουρα όλα ξεκινάνε από το πως έχεις μεγαλώσει το παιδί και κατά πόσο έχει συνηθίσει με το να κοιμάται μαζί σου, μιας και αν θέλεις να μάθει και να μην εξαρτάται από σένα θα πρέπει ακόμη και όταν έρχεται τα βράδια στο κρεβάτι σου να το πηγαίνεις και πάλι στο δικό του.

Βέβαια, μία εξαιρετική λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να φροντίσεις να διακοσμήσεις το παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, ώστε να μην ξεκολλάει από εκεί μέσα. Κάτι ανάλογο έκανε ο Justin Davies!

 

Το πιο εντυπωσιακό LEGO δωμάτιο που έχεις δει!

exypnes idees goneis aggouria.net

Ο Τζάστιν Ντέιβις λοιπόν που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα με τον γιο του, αποφάσισε να δώσει ένα ξεχωριστό LEGO design στο δωμάτιο του παιδιού του και τα αποτελέσματα ήταν απλά εκπληκτικά.

Δημιούργησε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων του γιου του, μιας και τα Lego ήταν η μεγάλη αδυναμία του μικρού και των περισσότερων παιδιών άλλωστε. Για την διακόσμηση του βοήθησε και η γυναίκα του η Τζόντι, η οποία έντυσε με ακόμη περισσότερα χρώματα τον χώρο.

diakosmisi domatiou lego

Τα χρώματα που επικρατούσαν τόσο στους τοίχους όσο και στα έπιπλα ήταν το γκρι και το λευκό, οπότε για να σπάσουν την μονοτονία χρησιμοποίησαν διάφορα μαξιλαράκια και παιχνίδια σε έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο είναι και το χαρακτηριστικό το συγκεκριμένων παιχνιδιών.

lego paidiko domatio

Το καλύτερο από όλα εκτός από τα αυτοκόλλητα στους τοίχους ήταν τα συρτάρια της ντουλάπας, τα οποία έμοιαζαν με τα τουβλάκια. Αυτός ήταν και ένας υπέροχος τρόπος για να μην βάλουν χερούλια και πόμολα, καθώς θα μπορεί το παιδί να πιάνει τις κορυφές από τα τουβλάκια για να ανοίγει τα συρτάρια του.

prototupa paidika epipla

Οι κατασκευές αυτές τους πήραν τέσσερις με πέντε ημέρες, ενώ η διαμόρφωση και το βάψιμο του δωματίου άλλες 2. Μέσα σε μία εβδομάδα λοιπόν έλυσαν το πρόβλημα τους, καθώς ο μικρός δεν ήθελε να βγει από εκεί μέσα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!