2 Εύκολες και οικονομικές κατασκευές από βιβλία!

Ψάχνεις ιδέες για να φτιάξεις κάτι εντυπωσιακό σε πολύ λίγο χρόνο, από πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι σου; Δες εδώ 2 έξυπνες κατασκευές από βιβλία!

Υπάρχουν κάτι μέρες που δεν ξέρεις τι να κάνεις μέσα στο σπίτι, αλλά βαριέσαι και να βγεις. Και κάπου εκεί είναι που σε πιάνει φτιάξεις διάφορα πράγματα μόνος σου, αλλά τι;

Αυτό είναι ίσως και το πιο δύσκολο κομμάτι, τι να φτιάξεις, πως και τι να χρησιμοποιήσεις για να μην σου κοστίσει και ακριβά.

Κι όμως υπάρχουν πολλές ιδέες αρκεί να ψάξεις. Αυτό που δεν θα φανταζόσουν είναι ότι μπορείς να φτιάξεις κάτι από βιβλία. Να λοιπόν που όλα γίνονται!

 

Για περισσότερες ιδέες για κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις μόνος δες εδώ!

 

Φτιάξε μόνος σου φωτιστικό από βιβλίο

diy fotistiko aggouria.net

Ναι και όμως μέχρι και φωτιστικό μπορείς να φτιάξεις από ένα βιβλίο. Και αν φοβάσαι μήπως τυχόν υπάρχει θέμα με την θερμότητα, σε διαβεβαιώ πως αν η λάμπα που θα χρησιμοποιήσεις είναι το πολύ 10 με 15w δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε βήμα – βήμα την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις.

vivlio komeno aggouria.net

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να βρεις ένα μεγάλο βιβλίο, που δεν χρειάζεσαι φυσικά και να το κόψεις στο πίσω μέρος, εκεί που ενώνει, ώστε να έχεις ένα κενό ορθογώνιο για να χωρέσει η λάμπα.

vasi lampas aggouria.net

Έπειτα, θα πρέπει να φτιάξεις μια μεταλλική βάση για την λάμπα σου, ώστε να μπορέσεις να την σταθεροποιήσεις στο βιβλίο. Δεν θέλει κάτι τρελό ίσα ίσα να μπορεί να κρατήσει το ντουί της λάμπας.

eksypnes kataskeyes

Στερεώσεις την βάση μέσα στο βιβλίο στην εγκοπή, θα πρέπει να ανοίξεις δύο τρύπες στην απέναντι πλευρά, από μία στην κάθε γωνία, οι οποίες θα φτάνουν μέχρι κάτω.

kataskeyes aggouria.net

Τέλος, στις τρύπες που άνοιξες θα πρέπει να περάσεις μέσα ένα σχετικά μεγάλο κορδόνι, λίγο πιο μεγάλο από το μήκος του βιβλίου όταν είναι ανοιχτό.

Βάζεις και την μικρή λάμπα, που όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα θα πρέπει να είναι το πολύ 15W και είσαι έτοιμος να απολαύσεις το νέο σου φωτιστικό.

 

Φτιάξε μόνος σου γλαστράκι από βιβλίο

oikonomikes kataskeyes

Αυτή η κατασκευή όπως μπορείς να καταλάβεις είναι ακόμη πιο εύκολη. Αυτό το υπέροχο γλαστράκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για την διακόσμηση του γραφείου σου, αλλά και του σαλονιού σου.

Σίγουρα όποιος και αν το δει θα καταενθουσιαστεί με αυτή σου την ιδέα.

vivlio kolla aggouria.net

Εδώ για να αρχίσουμε θα πρέπει να κολλήσεις γερά τις σελίδες του βιβλίου, κυρίως βάζοντας γύρω γύρω κόλλα, την οποία θα αλείψεις καλά ώστε να πάει σε κάθε σημείο.

vivlio xartokoptis

Στη συνέχεια, θα πρέπει χρησιμοποιώντας έναν χάρακα για να βγουν ευθείες οι γραμμές, αλλά και έναν χαρτοκόπτη, να κόψεις ένα κομμάτι στο κέντρο του βιβλίου.

Φυσικά για να γίνει πιο εύκολο θα πρέπει να ξεκινήσεις να κόβεις τις σελίδες από την γωνία που έχεις σχηματίσει.

kataskeyes vivlio

Το επόμενο βήμα σου είναι να κολλήσεις στο κενό σημείο που μόλις έκοψες, μια ζελατίνα, ώστε να μην περνάει το νερό και ποτίσει το βιβλίο.

diy glastra aggouria.net

Τέλος, πάρε το φυτό που θέλεις να διακοσμεί την γλαστρούλα που μόλις δημιούργησες και φύτεψε το μέσα στο βιβλίο.

Από εδώ και πέρα τα υπόλοιπα είναι γνωστά, ήλιος και νεράκι και θα έχεις την καλύτερη διακόσμηση που θα ζηλεύουν όλοι!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!