18χρονος αφαίρεσε ρώγες και αφαλό για χάρη της τέχνης!

Αμέτρητοι είναι οι καλλιτέχνες που θέλουν να ξεχωρίζουν για τις πρωτοποριακές τους ιδέες. Απλά κάποιοι από αυτούς έχουν πολύ περίεργες ιδέες και φτάνουν στα άκρα, για να δημιουργήσουν αυτό το κάτι διαφορετικό.

Κάτι ανάλογο έκανε και ένας νεαρός, μόλις 18 χρόνων, από το Μαρόκο, ο οποίος πήρε την μεγάλη απόφαση και αφαίρεσε ρώγες αλλά και αφαλό, εμπνευσμένος από κάποιο έργο τέχνης.

Τι ήταν αυτό όμως που του έδωσε αυτή την τόσο παράξενη ιδέα και για ποιο σκοπό έκανε αυτή την κίνηση, που σόκαρε τους πάντες;

 

Αφαίρεσε ρώγες και αφαλό για να τα κάνει κοσμήματα

Karim Boumjimar

Ο λόγος για τον Karim Boumjimar, η αλλιώς offgloss όπως είναι γνωστός στο Tumblr και το Instagram, ο οποίος είναι ένας 18χρονος φωτογράφος που ζει στο Λονδίνο, λόγω τον εικαστικών του σπουδών.

Για να κάνει λοιπόν αυτό το κάτι διαφορετικό, όπως δήλωσε και σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, εμπνεύστηκε από τον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

fotografos agglia epemvasi roges

Αυτό που πρόσεξε λοιπόν είναι πως ενώ ο Ντα Βίντσι ήταν πολύ σχολαστικός με τους πίνακες του και πρόσεχε και την παραμικρή λεπτομέρεια, στον συγκεκριμένο πίνακα δεν είχε βάλει φρύδια και βλεφαρίδες. Έτσι ήρθε η ιδέα και στον Karim να κάνει κάτι ανάλογο με το σώμα του.

Δήλωσε, πως γεννιόμαστε όλοι με την ίδια ανατομία και θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν ενώ είχαμε όλοι τα κοινά ανθρώπινα στοιχεία, μπορούσαμε μεγαλώνοντας να αποφασίσουμε το ποια θέλουμε να κρατήσουμε και ποια να αλλάξουμε.

kallitexnis epemvasi afalos roges

Έτσι, αφού το έδωσαν πάρα πολλά φάρμακα για να αντέξει την όλη διαδικασία, αλλά και για τους μετέπειτα πόνους, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπου στο τέλος του έδωσαν και τις θηλές του σαν ενθύμιο. Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram δεν φαίνονται οι ουλές επειδή χρησιμοποίησε πολύ make up για να τις καλύψει.

Στην ουσία, το μήνυμα που ήθελε να περάσει στον κόσμο είναι πως Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν, διότι στο τέλος της ημέρας, αυτό θα είναι και πάλι το σώμα μας.

perierga kosmimata skoularikia roges

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς τις θηλές του τις έκανε σκουλαρίκια, με αρχική τιμή πώλησης τις 100 λίρες Αγγλίας, ενώ σύντομα θα μετατρέψει και τον αφαλό του σε κολιέ. Τι να πει κανείς;!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!