Εταιρία πληρώνει 12000 δολάρια για να αγοράσει τις ακαθαρσίες σου!

Το όνειρο κάθε ανθρώπου που δε θέλει να δουλέψει είναι να μπορεί να κάθεται, να ακολουθεί την καθημερινή του ρουτίνα και βγάζει χρήματα χωρίς να δουλεύει. Πριν μερικά χρόνια θα λέγαμε ότι αυτό είναι αδύνατον. Ότι ο μοναδικός τρόπος να ζήσεις έτσι είναι να έχεις κάποιον αν σου δίνει χρήματα συνέχεια.

Μια εταιρία όμως το έκανε πραγματικότητα ζητώντας από άτομα να γίνουν δωρητές των ακαθαρσιών τους. Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά σίγουρα όποιος δε θέλει να δουλέψει και θέλει να βγάζει ένα αξιοσέβαστο ποσό για να ζήσει θα το έκανε με ευχαρίστηση.

 

Πως να βγάλεις χρήματα από τις ακαθαρσίες σου!

toualeta xrimata aggouria.net

Δες επίσης Τι θα συμβεί αν δεν κάνεις την ανάγκη σου για 47 μέρες!

Η εταιρία ονομάζεται OpenBiome και είναι μια μη κερδοσκοπική τράπεζα ακαθαρσιών. Πληρώνουν τους δωρητές 40 δολάρια για κάθε φορά που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Για εκείνους που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 5 φορές την βδομάδα, το ποσό που τους δίνουν κάθε φορά ανέρχεται στα 50 δολάρια.

Αν δηλαδή κάποιος το κάνει κάθε βδομάδα για 5 φορές, το κέρδος του θα είναι 250 δολάρια την βδομάδα. Δηλαδή το μηνιαίο εισόδημα θα είναι 1000 δολάρια για κάτι που στην κυριολεξία θα πετούσες στην τουαλέτα. Σίγουρα είναι κάτι που αξίζει τα λεφτά του για τον χρόνο και τον κόπο που αφιερώνεις.

Δες επίσης Η Google σε πληρώνει 20$ την ώρα για να μην κάνεις τίποτα!

Για ποιο λόγο όμως να πληρώσει κάποιος τόσα για απλές ακαθαρσίες; Η αλήθεια είναι ότι γίνεται για καλό σκοπό. Αυτό που κάνουν είναι να παίρνουν υγιείς ακαθαρσίες και να τις βάζουν με ειδικό τρόπο σε άτομα που έχουν το “κακό” βακτήριο του παχέος εντέρου Clostridium Difficile.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθαρίζει τον ασθενή από όλους τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς και δίνει στον ασθενή ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Το 85% των ασθενών έχει απαλλαχθεί εντελώς από τα κακά βακτήρια του παχέος εντέρου, από την πρώτη θεραπεία.

akatharsies ereunes

Δες επίσης Που πάνε οι ακαθαρσίες όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα του αεροπλάνου!

Δυστυχώς όμως τα πράγματα για τους δωρητές δεν είναι εύκολα. Για να μπορέσεις να γίνεις δωρητής θα πρέπει να ζεις στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, στην Βοστώνη, στο Cambridge ή στο Somerville. Επίσης, θα πρέπει οι ακαθαρσίες σου να είναι υγιής. Τα ερωτηματολόγια, οι υγειονομικοί έλεγχοι και οι εξετάσεις αίματος και κοπράνων είναι απαραίτητα πριν ξεκινήσεις.

Μετά τις εξετάσεις θα μπορείς να είσαι δωρητής για 60 μέρες, μέχρι να χρειαστεί να περάσεις ξανά εξετάσεις. Τα κέρδη που μπορείς να βγάλεις ανέρχονται μέχρι και 13.000 δολάρια τον χρόνο. Μπορείς να το έχεις σαν δεύτερη δουλειά και να πληρώνεσαι σαν την πρώτη. Σίγουρα χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!