Νεαρός ρισκάρει τη ζωή του «φουσκώνοντας» τα μπράτσα του με χημικά

Ο 21χρονος Kirill Tereshin από τη Ρωσία καυχιέται στα social media για τα μπράτσα του ποστάροντας φωτογραφίες που επιδεικνύουν το περίεργο σχήμα του σώματός του. Οι δικέφαλοί του όμως, που ξεπερνούν τα 60 εκατοστά, δεν είναι αποτέλεσμα γυμναστικής ή πρωτεϊνικών shake.

Θέλοντας να μοιάσει στον Ποπάυ, ο νεαρός Ρώσος κάνει ενέσεις στα μπράτσα του με ένα λάδι ενίσχυσης γνωστό ως συνθόλη. Χρησιμοποιεί αυτό το επικίνδυνο χημικό για να κάνει τα μπράτσα του δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του με σκοπό να σπάσει ρεκόρ στο bodybuilding.

nearos dikefaloi

Δες επίσης: Κάψε λίπος μ’ αυτές τις τροφές!

Νεαρός Ρώσος βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του για να «φουσκώσει» τα μπράτσα του!

swma dikefaloi

Ξεκίνησε να κάνει ενέσεις συνθόλης όταν απολύθηκε από το στρατό και κατάφερε να μεγαλώσει το μέγεθος των δικεφάλων του κατά 25 εκατοστά σε μόλις δέκα μέρες. Αρχικά χρησιμοποιούσε 250 ml αλλά κατάλαβε ότι με αυτή την ποσότητα τα μπράτσα του μεγάλωναν μόνο κατά 2,5 εκατοστά.

fouskwmenoi dikefaloi

Δες επίσης: Έφηβοι που μεταμορφώθηκαν μετά το γυμναστήριο!

Όπως δήλωσε ο ίδιος, για να επιτύχει αυτό το μέγεθος στους δικέφαλούς του χρειάζεται να χορηγήσει λίτρα συνθόλης κάνοντας ενέσεις στα μπράτσα του. Αυτό το λάδι ενίσχυσης αποτελείται από 85% λάδι, 7,5% λιδοκαΐνη και 7,5% αλκοόλ.

fouskwmeno mpratso

«Έκανα τις ενέσεις και μετά είχα 40 πυρετό, ήμουν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι πεθαίνω, στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά» δήλωσε ο 21χρονος Ρώσος προσθέτοντας ότι έχει πάρει 7 κιλά από τότε που ξεκίνησε τις ενέσεις.

Παρά το μέγεθός τους όμως τα μπράτσα του δεν είναι πιο δυνατά αφού οι μύες δεν είναι τόσο ανεπτυγμένοι όσο φαίνονται.

bodybuilder mpratsa

Η συνθόλη χρησιμοποιείται συνήθως σε μικρές ποσότητες από bodybuilders που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς για τη βελτίωση των μυών τους.

Αν και η ουσία αυτή είναι νόμιμη και διαθέσιμη online, μπορεί να προκαλέσει μεταξύ άλλων πνευμονικό εμβολισμό, βλάβες στα νεύρα, λοιμώξεις, εγκεφαλικό και τη δημιουργία κυστών με λάδι μέσα στους μύες.

Δες επίσης: 29χρονος έχασε 21 κιλά σε 4 μήνες και κέρδισε 250.000 δολάρια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!