Ζευγάρι έχασε 225 κιλά και τράβηξε ξανά τις παλιές φωτογραφίες!

Η παχυσαρκία στις μέρες είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Από μικρή ηλικία βλέπουμε παιδιά να έχουν πολλά παραπάνω κιλά απ’ ότι θα έπρεπε. Φυσικά αυτό συμβαίνει γιατί όλοι στην οικογένεια λένε ότι θα το πάρει σε μπόι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται συνήθως και καλό θα ήταν να σταματήσει.

Στην Αμερική όμως η παχυσαρκία είναι πιο συνηθισμένη απ’ ότι σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πόλεις που έχουν ακόμα και φέρετρα κατασκευασμένα για να χωράνε οι παχύσαρκοι. Δεν είναι όμως κάτι που θα το δείξουν οι ειδήσεις, γιατί είναι κάτι συνηθισμένο. Ένα ζευγάρι όμως έβαλε στόχο να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά που έχει και τα κατάφερε!

 

Ζευγάρι έχασε 225 κιλά μέσα σε 2 χρόνια!

zeugari adunatisma

Κάθε φορά που έρχεται το νέο έτος, οι περισσότεροι κάνουν σχέδια για το τι θα κάνουν. Όλοι θέλουν να έχουν ένα καλό ξεκίνημα και να ξεκινήσουν διατροφή ή να κόψουν το κάπνισμα. Συνήθως όμως οι περισσότεροι ξεχνάνε τους στόχους τους και τους αφήνουν για του χρόνου. Κάπως έτσι πάει σχεδόν κάθε χρόνο για τους περισσότερους από εμάς.

Ένας ζευγάρι όμως έβαλε στόχο να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε και τα κατάφερε. Ακόμα κι αν φαινόταν ακατόρθωτο να κάνουν κάτι τέτοιο, τελικά τα κατάφεραν. Την πρωτοχρονιά του 2016, η 25χρονη Lexi και ο σύζυγός της Danny Reed αποφάσισαν να μεταμορφώσουν το σώμα τους.

xasimo varos

Δες επίσης 29χρονος έχασε 21 κιλά σε 4 μήνες και κέρδισε 250.000 δολάρια!

Η Lexi ζύγιζε 220 κιλά και ο Danny 127 κιλά. Κάπου εκεί άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι έβαζαν την ζωή τους σε κίνδυνο. Μόλις είχαν παντρευτεί και είχαν την δική τους οικογένεια τώρα. Το μόνο που ήθελαν ήταν να είναι υγιείς, αλλά τα κιλά δεν τους έδιναν αυτήν την δυνατότητα.

Είχαν αρχίσει τις συζητήσεις για να αποκτήσουν ένα παιδί στο άμεσο μέλλον, αλλά η Lexi ήξερε ότι τα κιλά της δεν θα της επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Έτσι πήρε την απόφαση να χάσει κιλά και ο σύζυγός της, της στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο μπαίνοντας σε πρόγραμμα μαζί της. Έτσι και ξεκίνησαν.

kopela adinatisma

Τον πρώτο μήνα ο καλύτερο φίλος της Lexi τους προκάλεσε να μην φάνε καθόλου βρώμικο φαγητό και να πηγαίνουν στο γυμναστήριο 5 φορές την βδομάδα. Το να σταματήσουν το fast food ήταν το πιο δύσκολο μέρος που έπρεπε να κάνει το ζευγάρι, καθώς δεν μαγείρευαν ποτέ στο σπίτι. Το μοναδικό μαγείρεμα ήταν η προετοιμασία των κατεψυγμένων γευμάτων.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να πάρουν μακριά όλες τις τροφές που τους έκαναν κακό για να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση. Έτσι αποφάσισαν να γεμίσουν το σπίτι τους μόνο με υγιή φαγητά σε αρκετά μεγάλες ποσότητες. Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπορούσαν να εξαντληθούν ποτέ και θα μπορούσαν να τρώνε συνέχεια υγιεινά.

kopela adinatise

Δες επίσης 20χρονη έχασε 55 κιλά σε 6 μήνες και το Internet την έκραζε!

Όσο για το γυμναστήριο,, δεν χρειάζεται να είσαι εκεί όλη την ημέρα για να χάσεις κιλά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν χάνεις κιλά μόνο όσο γυμνάζεσαι. Ο οργανισμός σου χάνει συνέχεια κιλά ακόμα και μετά το γυμναστήριο και μάλιστα περισσότερα. 30 λεπτά άσκησης για αρχή ήταν αυτό που χρειαζόταν η Lexi για να μπει σε πρόγραμμα χωρίς να ζοριστεί και να αναγκαστεί να τα παρατήσει.

adinatisma

Δες επίσης 17 Άτομα πριν και μετά την απώλεια βάρους!

Τελικά κατάφεραν και οι 2 να ζυγίζουν περίπου 90 κιλά. Μετά από αυτήν την απώλεια βάρους δεν σταμάτησαν ποτέ να πηγαίνουν γυμναστήριο. Τώρα πια έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους. Τρώνε πιο υγιεινά και είναι χαρούμενοι που πέτυχαν τους στόχους τους!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!