29χρονος έχασε 21 κιλά σε 4 μήνες και κέρδισε 250.000 δολάρια!

Το να χάσεις κιλά, ειδικά όταν είσαι υπέρβαρος δεν είναι καθόλου εύκολο, εκτός και αν έχεις κάποιο στόχο. Κάπως έτσι κατάφερε και ο Patrick Magno, από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια να χάσει 21 κιλά και να αποκτήσει ένα απίστευτα γυμνασμένο σώμα μέσα σε μόλις 12 εβδομάδες, ενώ ταυτόχρονα κέρδισε 250.000 δολάρια σαν ανταμοιβή της σκληρής του δουλειάς!

Όταν υπάρχει ένα κίνητρο τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα, αλλά πως κατάφερες ένας παχύσαρκος άνδρας να φτάσει στο σημείο να γίνει bodybuilder, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

 

29χρονος κέρδισε 250.000 δολάρια από το Bodybuilding.com χάνοντας 21 κιλά!

patric magno

Ο 29χρονος Patrick Magno λοιπόν, ο οποίος εργαζόταν ως κοινωνικός λειτουργός, είχε αρχίσει να παίρνει πολλά κιλά μέχρι που έφτασε το σωματικό του λίπος να είναι στο 30 τοις εκατό και η ζυγαριά του να δείχνει 82 κιλά. Τότε ήταν που είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του και ο γιατρός του του είπε ότι ήταν πολύ πιθανό να εμφανίσει διαβήτη τύπου 2.

Δύο εβδομάδες αργότερα και αφού τελείωσε την δουλειά του, στην οποία είχε προσκολληθεί για να ξεχάσει το πρόβλημα του, αποφάσισε ότι πρέπει να αλλάξεις σελίδα στην ζωή του και ξεκίνησε κάνοντας πρόταση γάμου στην αρραβωνιαστικιά του, από την οποία ζήτησε και την στήριξη της ώστε να αλλάξει την εμφάνιση του.

gumnastiki antres

Τότε άκουσε και για τον διαγωνισμό του Bodybuilding.com, ο οποίος αφορούσε άτομα τα οποία θα είχαν απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση τους, χρησιμοποιώντας συμπληρώματα διατροφής, σωστά γεύματα και φυσικά προπονήσεις.

bodybuilding.com vravio 2016

Επιπλέον, με τον διαγωνισμό 250k transformation για άνδρες, θα έδιναν δωρεάν πρόγραμμα διατροφής, συμβουλές γυμναστικής και προγράμματα. Έτσι ο Πάτρικ άρπαξε την ευκαιρία και χρησιμοποίησε και το Bodyspace application και τον οδηγό του Kris Gethin για να χτίσει μυς μέσα σε 12 εβδομάδες.

gumnastiki xtisimo mis

Έπειτα, από εκεί που έτρωγε πολλά junk food, ξεκίνησε να τρώει φρούτα και κάποια γαλακτοκομικά, αλλά φυσικά και καστανό ρύζι, τόνο, αυγά και κοτόπουλο χωρίς την πέτσα. Επιπλέον, τον συμβούλεψαν να τρώει περισσότερο για να μπορέσει να αποκτήσει πιο εύκολα μυς.

apolia varous grammosi eidisis

Όσο και αν τον βοηθούσαν όμως, δεν σταμάτησε να ψάχνει για συμβουλές σε διάφορα άρθρα στο internet και όσο πιο καλά αποτελέσματα έβλεπε τόσο πιο πολύ πίεζε τον εαυτό του. Μέχρι που κέρδισε και το έπαθλο στο 2016 Bodybuilding.com male 250k transformation. Και εκτός από το σωματικό του λίπος κατάφερε και μείωσε σημαντικά και τον κίνδυνο του διαβήτη.

gumnastiki plati aggouria.net

Η τελευταία του δήλωση με την νίκη του ήταν και η σημαντικότερη. Όπως είπε ο Πάτρικ, αν θέλεις πάρα πολύ να πετύχεις έναν ανάλογο στόχο, θα πρέπει να θυσιάσεις ώρες ύπνου, να αναγκαστείς να ξεπεράσεις τις κακές συνήθειες και τους πειρασμούς και να σταματήσεις να βγαίνεις τόσο συχνά με τους φίλους σου για να το πετύχεις!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!