17 Άτομα πριν και μετά την απώλεια βάρους!

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να χάσουμε βάρος, αλλά το έχουμε στο μυαλό μας σαν ένα τεράστιο βουνό και πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε να γίνουμε ποτέ όπως θέλουμε.

Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις θέληση και δουλέψεις σκληρά για να το πετύχεις και αυτό μας το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, όπου μπορείς να δεις μερικά παραδείγματα πριν και μετά την απώλεια βάρους.

Τους συγκεκριμένους ανθρώπους η επιμονή και η θέληση τους τους αντάμειψε, γιατί όχι και εσένα;

 

Δες επίσης: Οι φωτογράφοι πίσω από 8 ιστορικές φωτογραφίες!

 

Φωτογραφίες με μεταμορφώσεις από την απώλεια βάρους

apolia kilon aggouria.net

Η διαφορά σε μερικούς ανθρώπους είναι τεράστια, τόσο πολύ που πιστεύω ότι αν συναντούσες αυτόν τον άντρα μετά από τα κιλά που έχασε, δεν θα τον αναγνώριζες με τίποτα.

apolia varous paradigmata

Αυτός οκ έχει περισσότερα κοινά με πριν, αλλά και πάλι το πρόβλημα στην κοιλιά που είχε εξαφανίστηκε.

apotelesmata diatrofis adron

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει, πόσο μάλλον οι άλλοι γύρω του. Μόνο που απ’ ότι φαίνεται δεν τα έχασε σταδιακά κάνοντας και γυμναστική και γι’ αυτό κρέμασε στην κοιλιά. Αλλά όλα διορθώνονται.

gimnastiki apotelesmataapotelesma gimnastikis

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τους άντρες είναι λίγο πιο εύκολο να χάσουν κιλά, μιας και οι γυναίκες έχουν και άλλα ορμονικά θέματα που τις κρατάνε πίσω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες.

diatrofi apotelesmata aggouria.netdiatrofi apolia varous

Προσωπικά την μεγαλύτερη διαφορά την είδα σε αυτές τις δύο κοπέλες, οι οποίες στην κυριολεξία μεταμορφώθηκαν και γι’ αυτό τους αξίζουν χίλια μπράβο.

fotografies apolias varousapotelesmata diatrofis ginekes

Και εδώ όμως τα αποτελέσματα της διατροφής σε συνδυασμό με την γυμναστική είναι αναμφίβολα εμφανή!

apolia varous aggouria.net

Αν και οι φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες στο σωστό σημείο για να διακρίνουμε την διαφορά, μπορούμε να το καταλάβουμε και από το πρόσωπο της που άλλαξε εντελώς.

ikones xasimo varousprin-meta apolia kilonprin-meta paradigmata

Μπορεί όπως καταλαβαίνεις να περάσει αρκετός καιρός για να νιώσεις ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά σημασία έχει να συνεχίσεις να προσπαθείς για σένα και τότε σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

metamorfosi ginekonprin-meta xasimo varousginekio soma aggouria.netapolia varous

Ακόμη και αν δεν έχεις υπερβολικά κιλά για να χάσεις, όπως βλέπεις η γυμναστική μπορεί να αλλάξει τα πάντα επάνω σου και πρώτο και καλύτερο την διάθεση σου. Οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει!

[adrotate banner=”12″]

>> Δες όλα τα άρθρα από την Διατροφή – Γυμναστική!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!