Ποιος δεν θα ήθελε να βγάζει χρήματα, ενώ κάθεται στον καναπέ του; Η συνθήκη αυτή είναι η ιδανική για όλους, αλλά πολύ λίγα άτομα γνωρίζουν πώς να το πετύχουν. Μην ανησυχείς, όμως, διότι εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε όσον αφορά τις επιλογές που έχεις στον τομέα του παθητικού εισοδήματος!

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να ξεκινήσεις να αποκτάς παθητικό εισόδημα. Μπορείς να ασχολείσαι και να βγάζεις χρήματα σιγά σιγά και με την πάροδο του χρόνου να έχεις πολύ καλό εισόδημα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θες κι εσύ να δεις τις προτάσεις μας; Δες εδώ τί πρέπει να κάνεις και ποιές επιλογές έχεις.

Πως να βγάλεις “εύκολα χρήματα” απο το Ίντερνετ!

 

1. Online trading – Μετοχές

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το online trading! Είναι μια ασχολία πολύ trendy στις μέρες μας, γι’ αυτό τον λόγο δεν πρέπει με τίποτα να απέχεις από αυτό! Εμείς θα σε βοηθήσουμε να ενταχθείς σταδιακά και ομαλά. Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι το Online trading αφορά κυρίως την αγοραπωλησία χρηματοοικονομικών προϊόντων μέσα από διάφορες πλατφόρμες. Πιο κάτω μπορείς να δεις συγκεκριμένες μορφές  εμφάνισης του online trading. Η Freedom24.com είναι μια εταιρία με την οποία μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις μετοχές η οποίες είναι στο όνομα σου και με την εγγραφή σου κάνει μια μετοχή αξίες $700 δώρο!

Πάρε την Δωρεάν μετοχή σου από εδώ!

Freedom 24 – Με 6,2% ετήσιο επιτόκιο

freedom24

Επένδυσε σε μετοχές μέσω της Freedom24.com! Η Freedom 24 είναι μια υπέροχη επιλογή για αγοραπωλησία μετοχών με ετήσιο επιτόκιο 6,2. Είναι ευρωπαϊκή θυγατρική της αμερικάνικης εταιρείας Freedom Holding Corp, εισηγμένη στο NASDAQ, υφίσταται έλεγχο από την SEC και είναι μέλος της AFME. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σου λαμβάνεις δώρο μια μετοχή αξίας μέχρι και $700!

Αν κάθε μήνα επενδύεις σε μετοχές $100 και αυτές σου φέρνουν μια απόδοση 20% τον χρόνο σε 30 χρόνια περίπου τα χρήματα σου θα έχουν γίνει $1.000.000, καθόλου άσχημα κι αν δεν γνωρίζεις από μετοχές μπορείς να επενδύσεις σε ΕΤΦ τα οποία είναι ένα “καλάθι” από μετοχές! Τέτοια ETFs είναι το VUAA το οποίο ακολουθεί το S&P500 και αποδίδει μέσο όρο 10% τον χρόνο σε βάθος δεκαετίας, στην ουσία είναι οι 500 καλύτερες μετοχές της Αμερικής και QQQ.US το οποίο ακολουθεί τον Nasdaq100 όπου είναι οι 100 καλύτερες τεχνολογικές εταιρίες της Αμερικής! (Δωρεάν Εγγραφή

Crypto – Κρυπτονομίσματα

Binance

invest bitcoin

Η Binance.com είναι μία από τις πιο αξιόπιστες ανταλλακτήριες τράπεζες κρυπτονομισμάτων! Είναι έμπιστη με χαμηλές προμήθειες στις συναλλαγές και δέχεται εμβάσματα. Προσφέρει επίσης κάρτα, γεγονός που κάνει στους χρήστες πιο εύκολες τις συναλλαγές και γενικότερα την δραστηριότητά τους. Όπως δείχνει και η φωτογραφία αν κάποιος είχε επενδύσει $1.000 πριν 5 χρόνια σε χρυσό, σε μετοχές της Google, Amazon, Apple, Tesla, Bitcoin και ETH, τα χρήματα του σήμερα θα ήταν $1.300 σε χρυσό, $3.000-$18.000 σε μετοχές και $148.000-$216.000 σε BTC ή ETH. (Δωρεάν Εγγραφή

Kraken

Εμπιστεύσου την Kraken! Όπως και πριν, έτσι και σε αυτή την περίπτωση έχουμε σχετικά χαμηλές προμήθειες και όρια όσον αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις. Ένα ακόμα θετικό με την συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ότι επιτρέπει ανάληψη και κατάθεση με SEPA και κατάθεση με PayPal. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι άριστη και η πλατφόρμα εύκολη στην χρήση. Τέλος, η εταιρεία αυτή χαρίζει επιτόκιο κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα την αύξηση του παθητικού εισοδήματος. Κάνε την εγγραφή σου δωρεάν εδώ. (Δωρεάν Εγγραφή

2. Affiliate Marketing

Affiliate marketing diafimisi

Ένας άλλος τρόπος να βγάλεις χρήματα εύκολα είναι το affiliate marketing. Το affiliate marketing αφορά κυρίως την προώθηση και διαφήμηση ιστοσελίδων με οποιονδήποτε τρόπο. Αποτελεσματικοί τρόποι προώθησης είναι η ανάρτηση άρθρων, φωτογραφιών ενός προϊόντος, όπως και το influencing στα social media, με δημιουργία περιεχομένου. Εάν οι χρήστες πραγματοποιήσουν αγορά μετά από δική σου προώθηση, πληρώνεσαι ένα μικρό ποσοστό της πώλησης.

Linkwise

Linkwise

Μία πολύ έμπιστη πλατφόρμα για να ξεκινήσει κανείς το affiliate marketing είναι η Linkwise! Εκεί μπορείς να συνεργαστείς με αμέτρητες εταιρείες καινα προωθήσεις προϊόντα και υπηρεσίες. Δημιουργείς λογαριασμό στην πλατφόρμα, προωθείς και αμοίβεσαι με ποσοστά από τις αγορές που πραγματοποιούνται στο όνομά σου. Στην linkwise μπορείς να βρεις μεγάλα επώνυμα brand οπως Attica, Sephora, Aegean κλπ. Επίσης η linkwise θα σου δίνει 20€ για κάθε άτομο που κάνει εγγραφή από το link σου! (Δωρεάν Εγγραφή)

3. Βγάλε χρήματα από online Εργασία – Freelancing

Upwork

upwork

Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα Upwork.com για να δώσεις στους χρήστες οποιανδήποτε υπηρεσία θέλεις επί πληρωμή! Θα μπορούσες για παράδειγμα να διδάξεις γλώσσες. Ασχολήσου με το typing ή ακόμα και με την μετάφραση για να αποκτήσεις επιπλέον εισόδημα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις! (Δωρεάν Εγγραφή)

Fiverr

Το Fiverr θα σε βοηθήσει πολύ, εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θέλεις να πουλήσεις το ταλέντο και δεξFiverrιότητές σου! Όπως και στην προηγούμενη πλατφόρμα, έτσι και σε αυτήν, μπορείς να “πουλήσεις” online courses για οποιοδήποτε αντικείμενο ή ακόμα και να “πουλήσεις” κάποιο από τα ταλέντα σου, όπως η ζωγραφική! (Δωρεάν Εγγραφή)

4. Λάβε μέρος σε έρευνες online

AttaPol και SuperPay.Me

AttaPol

Μπορείς πολύ εύκολα να βγάλεις χρήματα σε έρευνας online! Δύο πολύ έμπιστες εφαρμογές είναι η AttaPol και η SuperPay.Me! Τα χρήματα που παίρνεις για αρχή ίσως να σου φανούν ελάχιστα, όμως στην συνέχεια τα έσοδα είναι μεγαλύτερα.

Ξεκίνησε εδώ (AttaPoll) κι εδώ (SuperPay.Me)

5. Επωφελήσου από τις online τράπεζες

Wise – Με 1% ετήσιο επιτόκιο

wise

Αντίστοιχη πλατφόρμα είναι η Wise! Στην περίπτωση, όμως της Wise έχουμε χαμηλότερες προμήθειες στις μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Κάνε online αγορές, κανονικές αγορές σε καταστήματα και με ανέπαφη συναλλαγή. Φτάνοντας στο τέλος, προσκαλώντας φίλους σου να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό, μπορείς να έχεις ένα ποσό εσόδων. Και το καλύτερο είναι ότι σου δίνει 1% για τα χρήματα τα οποία διατηρείς στην πλατφόρμα τους! (Δωρεάν Εγγραφή) 

Revolut

revolut

Μία από τις ψηφιακές τράπεζες, που μπορείς να εμπιστευτείς και να επωφεληθείς ταυτόχρονα είναι η Revolut! Μέσα από την Revolut δημιουργείς έναν λογαριασμό και πραγματοποιείς συναλλαγές μόνο με χρήστες της πλατφόρμας αυτής. Επιπρόσθετα, πολλές φορές με την εγγραφή σου μπορείς να κερδίσεις χρήματα για τις συναλλαγές σου. Χρήματα δίνει επίσης αν γνωστοί σου ανοίξουν λογαριασμό στην πλατφόρμα μετά από προώθησή σου. Τέλος, δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείς την πορεία των μετοχών σου και να τις χειρίζεσαι επίσης. Σου παρέχει, ακόμα, προσφορές για ταξίδια και διάφορες εκδρομές. (Δωρεάν Εγγραφή)

6. Στοιχημάτισε σε εφαρμογές με προσφορές χωρίς κατάθεση

Τα στοιχήματα δεν είναι κακή ιδέα για να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα από τον καναπέ σου. Σίγουρα, δεν είναι ό,τι καλύτερο, εφόσον η συνήθεια αυτή θεωρείται τζόγος. Όταν γίνεται με μέτρο και προσοχή, όμως, μπορεί να σου επιφέρει έσοδα! Πολλοί έχουν βγει κερδισμένοι από την επιλογή αυτή.

Υπάρχουν στρατηγικές τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις και να βγεις κερδισμένος, μια από αυτές τις στρατηγικές είναι και τα λεγόμενα “Χ”. Αυτό που έχεις να κανείς είναι να διαλέξεις ένα πρωτάθλημα πχ ελληνικό, ισπανικό ή ιταλικό. Μετά αυτό που πρέπει να κανείς είναι να παίζεις όλους τους αγώνες Χ κι αν δεν έρχεται Χ εσύ θα παίζεις τον επόμενο αγώνα ξανά Χ με την μόνη διαφορά ότι θα διπλασιάζεις το ποντάρισμα σου. Βάσει στατιστικών ένας αγώνας θα βγει Χ, επειδή το Χ δίνει συνήθως απόδοση +3,00 κι επειδή εσύ διπλασιάζεις κάθε φορά, όταν βγει το Χ θα έχεις βγάλει τα χρήματα που έχεις δώσει και θα έχεις και κέρδος! Προσοχή στην αρχή να ξεκινήσεις με μικρό ποσό για να πειραματιστείς και να υπολογίσεις την στρατηγική σου ώστε τα χρήματα σου να σου φτάσουν για 10-15 συνεχόμενους αγώνες, μπορεί να χρειαστεί καμία φορά παρά πολλούς άγωνες για να δει κάποιο Χ. Και καλά κέρδη!

Novibet.gr – Με προσφορές χωρίς κατάθεση

Novibet

Η Novibet είναι μία πολύ καλή πλατφόρμα για να αρχίσεις την εξερεύνηση της συγκεκριμένης ασχολίας. Στην εταιρεία αυτή μπορείς να βρεις προσφορές χωρίς κατάθεση. Είναι μια εταιρεία έμπιστη, εφόσον είναι νόμιμη και αδειοδοτημένη από το Ελληνικό κράτος και ελέγχεται από την ΕΕΕΠ. (Δωρεάν Εγγραφή)

Betsson.gr

Betsson

Δοκίμασε να ξεκινήσεις με την Betsson! Είναι μία επίσης εταιρεία στοιχημάτων, την οποία μπορείς να βρεις online. Εδώ έχουμε μια ακόμα έμπιστη πλατφόρμα, λόγω του ότι είναι νόμιμη. Έχει άδεια από το Ελληνικό κράτος και επίσης ελέγχεται από την ΕΕΕΠ. Εδώ θα βρεις αρκετές προσφορές χωρίς κατάθεση, οπότε αξίζει να την τσεκάρεις! (Δωρεάν Εγγραφή)

7. Πωλήσεις προϊόντων

Facebook Marketplace

Ξεκίνησε την πώληση αντικειμένων στο Marketplace της Facebook! Ανέβασε φωτογραφίες από πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια και καθόρισε εσύ την τιμή πώλησης των αντικειμένων σου. Στην συνέχεια κάνε την ανάρτηση της αγγελίας σου για πώληση. Με αυτό τον τρόπο, θα ξεφορτωθείς κάτι που δεν θες, αλλά θα έχεις κερδίσει μέσα από αυτό.

Etsy

Στο Etsy.com μπορείς να πουλήσεις πραγματικά πάντα! Η πλατφόρμα αυτή απευθύνεται κυρίως σε δημιουργούς προϊόντων, οι οποίοι τα πουλούν στους χρήστες σε όποια τιμή επιθυμούν. Αν έχεις ταλέντο στις χειροτεxνίες ή στην δημιουργία digital προϊόντων, τότε ο χώρος αυτός είναι για εσένα! Μελέτησέ το περισσότερο το εδώ.

eBay

Βάλε στο eBay οτιδήποτε θες να πουλήσεις. Στον συγκεκριμένο ιστότοπο μπορείς να πουλήσεις αντικείμενα κυρίως. Αν έχεις κατάστημα ή μια μικρή επιχείρηση θα σε βοηθήσει, επίσης, να προωθήσεις και να πουλήσεις τα προϊόντα σου πολύ γρήγορα. Δοκίμασέ την!

Redbubble

Μπες στο Redbubble.com! Φτιάξε τα δικά σου σχέδια και ανέβασέ τα στην πλατφόρμα. Αυτή με την σειρά της θα τα εκτυπώσει σε αντικείμενα, σε πελάτες που ολοκληρώνουν αγορές μέσω του καταστήματος σου. Η ίδια η πλατφόρμα θα αναλάβει την αποστολή των αντικειμένων και εσύ δεν θα κάνεις τίποτα άλλο! Θα λάβεις μέρος των χρημάτων από το αντικείμενο που πούλησες πολύ σύντομα!

Bonus ιδέα πια παθητικό εισόδημα

8. Real estate

Τελευταία πρόταση που θα σου προτείνουμε είναι το real estate! Ασχολήσου με ακίνητη περιουσία που ήδη έχεις ή θέλεις να αγοράσεις. Ένα παράδειγμα που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να επενδύσεις στην ακίνητη περιουσία που έχεις, για να αυξήσεις την αξία της. Αργότερα τα έσοδα που θα παίρνεις από τα ενοίκια, θα σου επιστρέψουν τα χρήματα που επένδυσες και ακόμα περισσότερα. Είναι μια επένδυση ζωής, την οποία πραγματικά αξίζει να μελετήσεις!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!