Τα 7 πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα στον κόσμο!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Οι πόλεις έχουν αρχίσει να στολίζουν τους δρόμους με φώτα και τα μπαλκόνια των σπιτιών έχουν ήδη τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στολισμένα και αναμμένα. Είναι η εποχή που κάθε χρόνο την περιμένουν μικροί αλλά και μεγάλοι.

Σχεδόν όλες οι μεγάλες πόλεις στολίζουν και ανάβουν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάποιες πόλεις έχουν φτιάξει πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα από τις υπόλοιπες. Είτε αυτά είναι μεγαλύτερα, είτε περίεργα είτε καινοτόμα. Βρήκα τα πιο περίεργα στον κόσμο και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου και να ακούσω την άποψή σου.

 

Περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα που υπάρχουν στον κόσμο!

Δέντρο Lego, Καλιφόρνια

xristougenniatiko dentro lego

Για να φτιάξουν το δέντρο χρησιμοποίησαν 245.000 κομμάτια Lego. Το ύψος του είναι λίγο περισσότερο από τα 9 μέτρα και το στολίζουν κάθε χρόνο. Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ακριβό ταυτόχρονα δέντρο. Δες ακόμη 100,000 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με θέμα το «Star Wars»!

Δέντρο από άμμο, Φλόριντα

perierga dentra xristougennon

Στην Φλόριντα επιλέγουν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικο δέντρο από άμμο. Χρειάζονται 600 τόνοι άμμο για να καταφέρουν να το φτιάξουν και έχει ύψος περίπου 10 μέτρα. Είναι ένα πολύ όμορφο αξιοθέατο για όσους κατοικούν εκεί, αλλά και για εκείνους που πάνε για επίσκεψη.

Δέντρο από φανάρια, Αγγλία

paraksenes eikones xristougenna

Στο Λονδίνο της Αγγλίας, στολίζουν τα φανάρια τους! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από φανάρια το έχει δημιουργήσει ο Γάλλος γλύπτης Pierre Vivant το 1993. Έχει 8 μέτρα ύψος και 75 φανάρια τα οποία μπορούν και τα χειρίζονται από υπολογιστή. Ορίστε κάποια φανάρια που δεν χρειάζεται να υπακούσει κανείς. Δες ακόμη 5 Χριστουγεννιάτικα δέντρα που μπήκαν στο Βιβλίο Γκίνες!

Δέντρο από ανθρώπους, Ινδία

anthropino dentro eikones

Το μεγαλύτερο ανθρώπινο δέντρο που μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες, έγινε στην Ινδία στις 19 Δεκεμβρίου το 2015. Οι άνθρωποι που χρειάστηκαν για να το δημιουργήσουν ήταν 4.030. Φορούσαν ρούχα με διαφορετικά χρώματα για να μπορέσουν να το σχεδιάσουν όπως ήθελαν.

Δέντρο από βαρέλια Jack Daniels, Τενεσί

paraxena christougenniatika dentra

Για να καταφέρουν να φτιάξουν αυτό το δέντρο χρειάστηκαν 140 άδεια βαρέλια Jack Daniels. Το ύψος του είναι σχεδόν 8 μέτρα το βάρος του είναι 7 τόνοι. Οι λάτρεις του Jack Daniels θα κάνουν τις καλύτερες διακοπές σε αυτό το μέρος. Δες ακόμη τα 10 πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου!

Δέντρο από πέδιλα του σκι, Κολοράντο

enallaktikes idees xristougennon

Ένα δέντρο ύψους 5 μέτρων στολίζουν στο Κολοράντο από πέδιλα του σκι. Είναι δημιούργημα του καλλιτέχνη Anton Viditz-Ward, οποίος το έφτιαξε το 2013. Για να καταφέρει να το φτιάξει οι πολίτες του Telluride του δώρισαν παλιά πέδιλα του σκι.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ολόγραμμα, Ολλανδία

ologramma dentro olandia

Το 2013 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας δημιούργησαν ένα δέντρο με ολόγραμμα. Το ύψος ανέρχεται στα περίπου 7,5 μέτρα και είναι σχεδιασμένο για να μπορεί ο κόσμος να το δει από όποια οπτική γωνία κι αν κοιτάξει. Δες ακόμη πως να φτιάξεις μόνος σου κρεμαστό χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!