89χρονος κάνει άρσεις θανάτου με 187 κιλά βάρος!

Η γυμναστική αποτελεί το χόμπι πολλών ανθρώπων. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσεις παραγωγικά την ώρα σου, καθώς κάνεις καλό στην υγεία σου. Όλοι γνωρίζουμε ότι η γυμναστική δεν έχει ηλικίες και φύλο. Όλοι μπορούν να γυμναστούν, ο καθένας με τον δικό του ρυθμό και τις δικές του αντοχές.

Για κάποιους όμως η γυμναστική γίνεται τρόπος ζωής. Ακολουθούν καθημερινά πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Από ότι φαίνεται έτσι ζει την καθημερινή του ζωή και ένα 89χρονος, ο οποίος φαίνεται να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά την ηλικία του. Στην προπόνησή του κάνει άρσεις θανάτους με 187 κιλά βάρος.

 

Άρσεις θανάτους με βάρος 187 κιλά έκανε 89χρονος και απέδειξε ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός!

89xronos vari

Δες επίσης 84χρονος bodybuilder στο βιβλίο Γκίνες 2018!

Φυσικά μπορεί να φοβόμαστε ότι κάποια στιγμή θα μεγαλώσουμε και η ηλικία θα μας κάνει ανήμπορους να κάνουμε όσα κάνουμε στα νιάτα μας. Αυτός όμως δεν ισχύει όπως μας απέδειξε ο Joe Stockinger, ο οποίος είναι 89 χρονών. Μας έδειξε ότι τα βάρη δεν είναι μόνο για τις μικρότερες ηλικίες.

Οι άρσεις θανάτου είναι ιδιαίτερα γνωστές για την δυσκολία, αλλά και την επικινδυνότητα που έχουν αν δεν κάνεις σωστά την άσκηση. Το βίντεο που κάνει επαναλήψεις στις άρσεις θανάτου έχει γίνει viral εδώ και μερικές μέρες. Είναι απολύτως λογικά καθώς δεν βρίσκεις κάθε μέρα ανθρώπους μεγάλης ηλικίας να σηκώνουν τόσο πολλά βάρη.

arsis 8anatou

Δες επίσης «Ηλικιωμένος» τα έβαλε με Bodybuilders και τους άφησε άφωνους!

Το 2015 κατάφερε να σπάσει 3 παγκόσμια ρεκόρ, ενώ την επόμενη χρονιά έσπασε τα 2 από τα ρεκόρ του. Φυσικά δεν είναι πρωτάρης στον κλάδο, αφού κάνει βάρη για πάνω από 60 χρόνια. Παρά την προχωρημένη του ηλικία όμως, δεν έχει σταματήσει να εξασκεί το χόμπι του.

Σταμάτησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς το 2016, αλλά συνεχίζει να προπονείται 3 φορές την βδομάδα, περνώντας αρκετές ώρες στο γυμναστήριο κάθε φορά. Ο Joe Stockinger αποτελεί έμπνευση για μικρές και μεγάλες ηλικίες. Έχει αποδείξει ότι τα βάρη είναι για όλες τις ηλικίες και ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κάποιος.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!