Κοπέλα ισχυρίζεται ότι άλλαξε χρώμα ματιών μ’ αυτήν την διατροφή!

Από τα λίγα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που δεν αλλάζουν από μικρή ηλικία ακόμη, είναι το χρώμα ματιών. Ή έτσι μας έχουν μάθει τουλάχιστον. Αλλά και να έχουν γίνει κάποιες αλλαγές είναι τόσο μικρές και ασήμαντες που κανείς μας δεν τις έχει προσέξει.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για μια blogger η οποία ισχυρίζεται πως άλλαξε δραματικά το χρώμα της, έπειτα από μια δίαιτα που έκανε, έπειτα από έναν χρόνο βέβαια που την ακολουθούσε πιστά. Τι έτρωγε όμως και συνέβη αυτό και κατά πόσο μπορεί να αληθεύουν αυτά που ισχυρίζεται;

 

Blogger ισχυρίζεται ότι άλλαξε το χρώμα ματιών της μετά από 1 χρόνο δίαιτας

Η εν λόγω blogger είναι η Kristina Carrillo-Bucaram η οποία δήλωσε πως ακολούθησε μια ωμοφαγική δίαιτα και ενώ τα μάτια της είχαν ένα σκούρο καστανοπράσινο με μελί χρώμα άρχισαν να γίνονται περισσότερο μπλε.

Kristina Carrillo-Bucaram matia

Η Kristina πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχε ανεβάσει στο youtube ένα βίντεο στο οποίο μάλιστα είχε περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια views. Εκεί υπήρχαν φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, αλλά και από την εφηβική της ηλικία, όπου όπως μπορείς να δεις και μόνος σου, τα μάτια της ήταν σκούρα καστανά.

Τώρα όμως, οκτώ χρόνια αργότερα, τα μάτια της δεν είναι πλέον ίδια και οι φωτογραφίες που ανέβασε για να το αποδείξει έχουν σοκάρει τους πάντες.

blogger xroma mation diaita

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ακριβώς η ωμοφαγία, είναι η διατροφή κατά την οποία τρως μόνο μη μαγειρεμένα και μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Στην διατροφή των Vegan για παράδειγμα, συμπεριλαμβάνονται βιολογικά φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί και σπόροι.

Η Kristina όμως δεν είναι η πρώτη περίπτωση που ακούσαμε να επηρεάζει η ωμοφαγία το χρώμα. Στην ουσία, δεν είναι μόνο θέμα χρώματος, αλλά πάνω απ’ όλα υγείας,και τα μάτια μας μπορούν να δώσουν πολλές πληροφορίες για το σώμα μας και γενικότερα τον οργανισμό μας.

Για παράδειγμα, ορισμένες περιοχές του βολβού του ματιού μας μπορεί να περιέχουν μία κιτρινωπή επικάλυψη, η οποία υποδεικνύει τα επίπεδα του θειικού οξέος στο σώμα μας, αλλά και το επίπεδο της οξύτητας στα όργανα και τους αδένες μας.

Σε μερικούς ανθρώπους, αυτό το κίτρινο χρώμα μπορεί να καταφέρει να καλύψει την ίριδα, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται καφέ ή μελί, ενώ το πραγματικό τους χρώμα είναι πράσινο ή μπλε.

Έπειτα όμως από μια δραστική αποτοξίνωση, σαν την συγκεκριμένη διατροφή, για μεγάλο χρονικό διάστημα το σώμα μας μπορεί σταδιακά να θεραπευτεί και να επιστρέψει το πραγματικό χρώμα.

Βέβαια, ακόμη οι ειδικοί δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα και ακόμη ερευνώνται τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!