4 Συμβουλές διατροφής για δίαιτα με σίγουρα αποτελέσματα!

Πολλές φορές θα έχεις δει σε διαφημίσεις να σου προτείνουν το μαγικό φίλτρο για να χάσεις κιλά. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά σαν την διατροφή – δίαιτα δεν έχει!

Παντού βλέπουμε καθημερινά, ακόμη και στο Facebook, για επαναστατικές δίαιτες και εκχυλίσματα που ενισχύουν και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σου.

Αλλά μάντεψε; Δεν υπάρχουν μυστικά για να χάσεις γρήγορα και σωστά τα περιττά σου κιλά. Θέλει χρόνο, υπομονή και φυσικά αποφασιστικότητα, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή.

Γι’ αυτό και εγώ έχω να σου προτείνω τα 4 καλύτερα tips, που μπορείς πολύ εύκολα να ακολουθήσεις και να δεις αποτελέσματα.

 

 

Για περισσότερες συμβουλές για την διατροφή σου δες εδώ!

 

 

Δίαιτα – Διατροφή: Συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις

diatrofi

Συμβουλή 1η: Να θυμάσαι τα βασικά μαθηματικά

Για να χάσεις βάρος, θα πρέπει να καις καθημερινά περισσότερες θερμίδες από αυτές που καταναλώνεις. Οι περισσότεροι όμως δεν θέλουν να ακολουθήσουν μία διατροφή, η οποία δεν θα επιτρέπει τα αγαπημένα τους φαγητά.

Υπάρχει όμως λύση. Μπορείς να ορίσεις μία ημέρα όπου θα τρως ότι θέλεις εσύ, με στόχο όμως πάντα να μην ξεπερνάς τις θερμίδες που πρέπει να πάρεις μέσα σε μία ημέρα.

Και επειδή η γυμναστική είναι απαραίτητη, μην αφήνεσαι με την διατροφή σου σκεπτόμενος ότι θα κάψεις ότι έφαγες με τις ατελείωτες ώρες γυμναστικής.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουράσεις τον οργανισμό σου και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό βάλε ένα πρόγραμμα και εφάρμοσε το σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και μην φτάνεις τον εαυτό σου στα όρια του.

 

Συμβουλή 2η: Να τρως σωστές τροφές

trofes gia diatrofi

Η κατανάλωση σωστών πραγματικών τροφών ή ακόμη και ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των λαχανικών, προάγει την υγεία σου και προλαμβάνει τις ασθένειες.

Εστίασε σε αυτά τα τρόφιμα για να πάρεις τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

Όσο για τα μεταποιημένα προϊόντα θα μπορούσες να συμβουλευτείς έναν από όλους αυτούς τους διατροφικούς οδηγούς που κυκλοφορούν, ο οποίος να υπολογίζει διατροφική αξία ενός τροφίμου, συμπεριλαμβανομένων και των θερμίδων.

 

Συμβουλή 3η: Να τρως τροφές που θα σε γεμίσουν

Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες είναι τροφές, όπου το σιτάρι αλλά και οι περισσότερες από τις θρεπτικές τους αξίες έχουν επεξεργαστεί.

Με αποτέλεσμα να χτυπούν το σάκχαρο του αίματος σου, το οποίο στη συνέχεια μειώνεται σαν τρελό, κάνοντάς σε να πεινάς ακόμη περισσότερο.

Γι’ αυτό αντικατέστησε τους εξευγενισμένους αυτούς υδατάνθρακες με κάτι πιο υγιεινό, όπως ένα φλιτζάνι άπαχο τυρί cottage με φρούτα. Οι τροφές που είναι γεμάτες με πρωτεΐνες θα σε κρατήσουν χορτάτο και θα σε βοηθήσουν να χτίσεις αλλά και να διατηρήσεις την μυϊκή σου μάζα.

 

Συμβουλή 4η: Παν μέτρον άριστον

Προσπαθώντας να κάνεις πάρα πολλά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χάνοντας 20 κιλά λίπους ή διογκώνοντας τους μυς σου σε ένα μήνα, είναι σίγουρα ένας καταστροφικός τρόπος.

Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην πολυφαγία, που ονομάζεται υπερβολική δίαιτα. Γι’ αυτό οπλίσου με καλή θέληση και υπομονή, αν θέλεις να έχεις σωστά αποτελέσματα, τα οποία θα μπορέσεις να κρατήσεις και στο μέλλον.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!