4 Τρόποι για να κάνεις τους κάτω κοιλιακούς να φαίνονται!

Γυμνάζεσαι αλλά δεν βλέπεις κάποιο εμφανές αποτέλεσμα στους κάτω κοιλιακούς σου; Δες εδώ 4 αποτελεσματικούς τρόπους για να φαίνονται καλοσχηματισμένοι!

Όπως αναφέρει και το mensfitness.com οι κάτω κοιλιακοί είναι ίσως και το πιο δύσκολο σημείο του σώματος, όσον αφορά τον σχηματισμό των μυών σου.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ότι καταβάλλεις προσπάθεια και συνδυάζεις την γυμναστική με την σωστή διατροφή.

Με ποιους τρόπους όμως μπορείς να κάνεις αισθητή την παρουσία τους;

 

 

Δες επίσης: 4 ασκήσεις για να φτιάξεις στήθος!

 

 

Πως να κάνεις να φαίνονται οι κάτω κοιλιακοί σου

abs-kato-aggouria.net

Μείωσε τις θερμίδες που παίρνεις καθημερινά κατά 500

kapsimo lipous aggouria.net

Ποτέ μην περιμένεις να δεις τους κάτω κοιλιακούς σου, αν έχεις πολύ λίπος στο σώμα σου. Ανεξάρτητα από το πόσο εξαντλητικές ασκήσεις κάνεις, πάντα θα βρίσκονται κρυμμένοι πίσω από το λίπος .

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να μειώσεις το λίπος είναι να τρως λιγότερες θερμίδες από αυτές που καις καθημερινά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν θερμιδομετρητή τροφών για λίγες ημέρες ώστε να ξέρεις ακριβώς πόσες θερμίδες έχεις καταναλώσει.

Στη συνέχεια, μείωσε τις θερμίδες που καταναλώνεις ανά ημέρα κατά 500. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε βοηθήσει να εξαφανίσεις το περιττό σου λίπος, αλλά και να κάψει το λίπος στο συγκεκριμένο σημείο.

Τέλος, κάθε δύο με τρεις εβδομάδες θα πρέπει να κάνεις λιπομέτρηση ώστε να σιγουρευτείς ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και έχεις αποτελέσματα.

 

Ενίσχυσε την τεστοστερόνη σου με βαριές και σκληρές ασκήσεις

Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν υπάρχει συσσωρευμένο ένα μεγάλο ποσοστό του σωματικού λίπους γύρω από την κάτω κοιλιακή χώρα, η αιτία θα μπορούσε να είναι και τα χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης.

Για να μπορέσεις όμως να ενισχύσεις την φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης του σώματός σου δεν αρκεί μόνο το να κάνεις κοιλιακούς, θα πρέπει να κάνεις απαιτητικές ασκήσεις για όλο το σώμα, ώστε να τονώσεις την μυϊκή ανάπτυξη και να καταφέρεις την ορμονική αντίδραση.

Φυσικά αυτός ο τρόπος θα σε βοηθήσει και να κάψεις ακόμη πιο γρήγορα το λίπος σου.

Μπορείς να προσθέσεις στην προπόνηση σου πολλά squats, deadlifts, αλλά και ασκήσεις με μπάρα. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να κάνεις 4-8 επαναλήψεις για 3-5 σετ για την κάθε άσκηση και με όσο το δυνατών περισσότερα βάρη.

 

Κατανάλωσε υδατάνθρακες τις ημέρες των προπονήσεων

idatanthrakes aggouria.net

Οι υδατάνθρακες όπως το ρύζι και οι πατάτες μπορούν πραγματικά να είναι πολύ καλοί για το σώμα σου, όταν όμως τους καταναλώνεις την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Οι υδατάνθρακες μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ με τις πολύπλοκες ασκήσεις γυμναστικής, καθώς θα σε διοχετεύσουν με όλη την απαραίτητη ενέργεια για την ανάπτυξη και την ανάκαμψη των μυών σου.

Αν όμως τους βγάλεις τελείως από την διατροφή σου, αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει εναντίον σου. Το βασικό είναι ότι σου δίνουν ότι χρειάζεσαι για να χτίσεις τους μυς σου, να κάψεις το λίπος και να αποκτήσεις γραμμωμένους κοιλιακούς.

 

Κάνε τις κατάλληλες ασκήσεις

Όλες οι ασκήσεις γυμναστικής μπορεί να είναι καλές, αλλά για την συγκεκριμένη περιοχή θα πρέπει να κάνεις άμεσες ασκήσεις κοιλιακών. Μπορεί να κάνεις ασκήσεις κοιλιακών, αλλά αυτές που έχεις επιλέξει να βοηθούν κυρίως τους πλάγιους κοιλιακούς.

Γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσεις με τους κλασικούς κοιλιακούς και σιγά σιγά να προσπαθείς να σηκώνεσαι μέχρι τα γόνατα σου.

Ακόμη πιο αποτελεσματικό όμως είναι το να κρατιέσαι από το μονόζυγο και να σηκώνεις τα πόδια σου όσο πιο πολύ γίνεται ενώ είναι λυγισμένα και εναλλάξ με τεντωμένα πόδια.

Μπορείς να κάνεις 30 δευτερόλεπτα παύση μεταξύ των ασκήσεων και να συνεχίσεις για 2 με 3 σετ για την κάθε άσκηση.

>>Δες όλα τα άρθρα για την Διατροφή – Γυμναστική!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!