4 ασκήσεις για να φτιάξεις στήθος!

Τρέχεις στο γυμναστήριο, για να αποκτήσεις το γραμμωμένο σώμα που ονειρεύεσαι, αλλά με το στήθος τίποτα; Δες τις καλύτερες ασκήσεις για να το φτιάξεις!

Το γυμνασμένο στήθος είναι μια από τις αδυναμίες των ανδρών. Δεν νοείται να έχεις γυμνασμένες πλάτες και όγκο και να μην ασχοληθείς και με το πώς να φτιάξεις το στήθος σου.

Άσε που ένα γραμμωμένο στήθος εντυπωσιάζει πολύ εύκολα και τις γυναίκες, δίνοντας τους το αίσθημα της προστασίας.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεις τις κατάλληλες ασκήσεις για να το πετύχεις, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το aggouria.net είναι εδώ για σένα!

 

 

Δες επίσης περισσότερες ασκήσεις για να γυμνάσεις όλο το σώμα!

 

 

Πως να φτιάξεις στήθος

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα βάρη. Πολλές φορές επειδή πέφτεις με τα μούτρα ειδικά στην αρχή, καταπονείς πολύ και τους ώμους σου πράγμα που δεν θα έπρεπε. Γι’αυτό δοκίμασε να κάνεις ένα συνδυασμό άλλων ασκήσεων.

Κρίκοι στήθους

krikoi stithous

Οι κρίκοι προσφέρουν πολλά οφέλη που δεν προσφέρουν τα βάρη και η μεγάλη πίεση.

Αρχικά δεν είσαι απλά ξαπλωμένος σε ένα πάγκο, πράγμα που επιτρέπει την ωμοπλάτη σου να μετακινείτε και να μην τις κλειδώνει στη θέση τους, προκαλώντας μια ανισορροπία δυναμικού και φυσικά ζημία στους ώμους σου.

Μπορείς επίσης να αλλάξεις την ένταση των κρίκων μεταβάλλοντας το ύψος και την τοποθέτηση των ποδιών σου, δίνοντας σου μια ποικιλία από επιλογές για να τονώσεις τους μύες του στήθους.

Βαράκια με ένα χέρι

varakia

Αυτή είναι η πιο συχνή άσκηση που κάνουν οι περισσότεροι για να φτιάξουν στήθος, είτε με ένα είτε με δύο χέρια.

 Χρησιμοποιώντας μόνο ένα βαράκι δεν έχεις καμία αντιστάθμιση του βάρους, πράγμα το οποίο αναγκάζει την “ελεύθερη” πλευρά του σώματος σου να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να σταθεροποιήσει το σώμα σου στον πάγκο χωρίς να πέσεις.

Η πλευρά που έχεις το βαράκι τώρα, γυμνάζεται εξίσου. Μελέτες δείχνουν ότι παράγεις περίπου 20% περισσότερη δύναμη με την πλευρά που έχεις το βαράκι, απ’ ότι αν γυμναζόσουν με οποιαδήποτε άλλη άσκηση μονόπλευρα.

Yoga Push-ups

yoga

Αυτή η άσκηση δεν βοηθάει στο να χτίσεις τεράστια δύναμη και μυς, αλλά βοηθά τους ώμους σου, σε σχέση με τους πάγκους γυμναστικής. Η ωμοπλάτη κινείται πολύ πιο ελεύθερη, δίνοντας έμφαση στην ανοδική περιστροφή και τις εκτάσεις της πλάτης.

Αυτή η άσκηση είναι μια αρκετά καλή συμπληρωματική κίνηση για να σε βοηθήσει με την εξισορρόπηση του σώματος, πιέζοντας τις κινήσεις σου και σε προστατεύει από τραυματισμούς.

Δες επίσης: 4 Κλασικές ασκήσεις για να ενδυναμώσεις το στήθος σου!

 

Push-up με ένα χέρι

push up

Το βάρος του άνω μέρους του σώματος και η δύναμη που χρειάζεται για να κάνεις πολλαπλές επαναλήψεις αυτής της άσκησης είναι καταπληκτικά.

Με την άσκηση του ενός χεριού με push-up, βοηθάει το άνω μέρος του σώματος σου και τους μύες του να γίνουν ισχυρότεροι και πιο συμμετρικοί. Τέλος, βελτιώσει τη συνολική συμμετρία του.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!