Χτίσε σώμα με 20λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων!

Είσαι αρκετά πολυάσχολος και δεν προλαβαίνεις να πηγαίνεις γυμναστήριο; Αν αυτό ισχύει ή απλά είναι η δικαιολογία σου, δες το 20λεπτο πρόγραμμα άσκησης που έχουμε για σένα και το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

Οι δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν καθώς 20 λεπτά άσκησης όλοι μπορούμε να διαθέσουμε από το χρόνο μας. Η γυμναστική με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να μπει στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας. Πρέπει να γίνει αυτό που λέμε ‘τρόπος ζωής’!

Δες το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που φτιάξαμε για σένα. Εύκολο, γρήγορο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Γυμνάζοντας ταυτόχρονα πολλές περιοχές του σώματος. Μπορείς να επαναλάβεις περισσότερες φορές τις ασκήσεις που γυμνάζουν τις περιοχές που θέλεις για γρηγορότερα αποτελέσματα!

 

Plank Jacks

Plank Jacks1

Ξεκινάς με το σώμα σου ίσιο. Σκέψου ότι έχεις μία σανίδα που σου το κρατάει σε ίσια θέση. Στήριζεσαι έτσι ακριβώς όπως στην επάνω φωτογραφία. Στην συνέχεια με ένα τίναγμα ανοίγεις τα πόδια σου σε οξεία γωνία και πάλι με τίναγμα τα επαναφέρεις. Το σώμα σου πρέπει να μένει ίσιο. Αυτό θα το πετύχεις σφίγγοντας μέση και κοιλιακούς.

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα χέρια σου ίσια. Εδώ θα χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια.

Plank Jacks

Η κάθε άσκηση μπορεί να γίνει από 20 φορές. Στη δεύτερη αν νοιώσεις ότι πιέζεσαι μπορείς να κάνεις 10 επαναλήψεις.

 

Squats

Squats

Η άσκηση αυτή γυμνάζει την περιοχή των γλουτών. Μετά από 15 επαναλήψεις θα νοιώσεις ένα κάψιμο στην περιοχή αυτή. Αν νοιώσεις να πιέζεται η σπονδυλική στήλη τότε κάτι δεν κάνεις σωστά. Καλό είναι να νοιώθεις ότι στηρίζεσαι στις φτέρνες σου, με τον τρόπο αυτό θα κρατήσεις καλή ισορροπία!

 

Burpees

Burpees

Η άσκηση Burpees, γυμνάζει πολλές περιοχές του σώματος. Ξεκινάς από όρθια θέση και κάνεις συνεχώς τις εναλλαγές που σου δείχνει η εικόνα. Καλό είναι να κάνεις 10 επαναλήψεις.

 

Για περισσότερα προγράμματα γυμναστικής και συμβουλές διατροφής δες εδώ!

Οι παραπάνω ασκήσεις γυμνάζουν πολλές περιοχές του σώματος όπως ακριβώς χρειάζεται αν ο χρόνος που έχουμε είναι περιορισμένος. Καλό είναι να μπορέσεις να κάνεις τουλάχιστον 3 κύκλους ασκήσεων, για να δεις τα αποτελέσματα σύντομα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!