Νοσοκόμα πόσταρε βίντεο που θα σε κάνει να κόψεις το κάπνισμα!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα δεν κάνει καλό στην υγεία μας, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί να μας προκαλέσει πολλές ζημιές στον οργανισμό και κυρίως στους πνεύμονες. Μπορεί να βλάψει τους αεραγωγούς και τις κυψελίδες που βρίσκονται μέσα στους πνεύμονες. Μία από τις πιο γνωστές και επικίνδυνες ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει όμως είναι ο καρκίνος των πνευμόνων.

Μπορεί να προκαλέσει φραγή αρτηριών, σε περίπτωση που έχεις άσθμα θα στο κάνει χειρότερο ή ακόμα χειρότερα να σου προκαλέσει κρίση άσθματος. Επίσης, οι καπνιστές έχουν 12 με 13 φορές περισσότερες πιθανότητα να πεθάνουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια από ότι οι μη καπνιστές.

 

Δες επίσης 7 Τροφές για να καθαρίσεις τους πνεύμονές σου!

 

Αυτό το βίντεο θα σε κάνει να κόψεις το κάπνισμα!

pneumones tsigaro video

Δες επίσης Τι συμβαίνει στους πνεύμονες μετά από 60 τσιγάρα (Video)

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, που μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση, για το τι μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν εξίσου πολλά βίντεο με αυτά τα συμπτώματα για να μπορέσουν οι καπνιστές να δουν τι πραγματικά συμβαίνει. Έτσι μια νοσοκόμα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο με ένα πνεύμονα καπνιστή και ένα καθαρό.

Η Amanda Eller, μένει στην Βόρεια Carolina, και ήθελε να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο την ζημιά που μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα στους πνεύμονες. Το πείραμα που έκανε ήταν πολύ απλό, τα αποτελέσματα όμως δείχνουν πολλά. Για να δούμε όμως τι ακριβώς έκανε σε αυτό το πείραμα.

video kopseis kapnisma

Δες επίσης Πως να καθαρίσεις τους πνεύμονές σου αν είσαι καπνιστής!

Η Amanda πήρε λοιπόν δύο πνεύμονες και τους έβαλε δίπλα δίπλα σε ένα τραπέζι. Ο ένας πνεύμονας ήταν εντελώς φυσιολογικός καθώς ήταν ενός μη καπνιστή ο οποίος ήταν εντελώς υγιής. Ο άλλος ήταν από έναν άνθρωπο που κάπνιζε ένα πακέτο τσιγάρα κάθε μέρα για 20 χρόνια. Οι πνεύμονες αυτοί ήταν μαύροι και σε πολλά σημεία φαίνονται παραμορφωμένοι. Από μόνη της η εικόνα δείχνει πολλά.

mauroi pneumones ugeia

Δες επίσης 10 βήματα για να κόψεις «εύκολα» το κάπνισμα!

Πρώτα, έβαλε αέρα στους υγιείς πνεύμονες, οι οποίοι φούσκωσαν και ξεφούσκωσαν στον αναμενόμενο χρόνο. Όταν οι πνεύμονες γεμίσουν με αέρα, πρέπει να διατηρήσουν το σχήμα τους για λίγο για να κρατήσουν τον αέρα μέσα. Στη συνέχεια ταξιδεύει σε όλο το υπόλοιπο σώμα.

Την ίδια διαδικασία ακολούθησε και στους πνεύμονες του καπνιστή. Τους έβαλε αέρα αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν το σχήμα τους. Αντιθέτως με τους υγιείς πνεύμονες, ξεφούσκωναν σχεδόν αμέσως. Αυτό αποδεικνύει ότι έχουν χάσει την ελαστικότητά τους αλλά και την μορφή τους.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!