5 Τρόποι για να αποκτήσεις γραμμωμένους τρικέφαλους!

Θέλεις να δυναμώσεις τα χέρια σου και κυρίως τους τρικέφαλους, αλλά όσο και αν προσπαθείς στο γυμναστήριο δεν βλέπεις αποτέλεσμα; Δες τις 5 καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής, για γραμμωμένους τρικέφαλους!

Υπάρχουν αρκετές ασκήσεις οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τους τρικέφαλους που πάντα ονειρευόσουν, το θέμα όμως είναι και κατά πόσο τις κάνεις σωστά.

Το πιο συχνό φαινόμενο στο γυμναστήριο είναι να μαζεύονται όλοι οι άντρες, για να κάνουν πρόγραμμα ασκήσεων pressdown για 10 και 15 σετ.

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος για να το κάνεις και ποιες οι καταλληλότερες ασκήσεις για να δεις πιο σύντομα αποτελέσματα;

 

 

Για περισσότερες αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής δες εδώ!

 

 

Πίεσε με την παλάμη

askisis gimnastikis aggouria.net

Αν πρέπει να κάνεις pressdowns, τουλάχιστον φρόντισε να τα κάνεις σωστά. Οι περισσότεροι που έχω δει κρατάνε την μπάρα όπως το τιμόνι της μηχανής.

Αυτό όμως τους αναγκάζει να πιέζουν με τα δάχτυλα τους, το οποίο όχι μόνο κουράζει τα χέρια και τον καρπό τους, αλλά μειώνει και την δύναμη που μπορούν να βάλουν στην μπάρα.

Το κλειδί για αυτού του τύπου τις ασκήσεις είναι να πιέσεις με τις παλάμες σου. Στην ουσία δεν χρειάζεται καν να τυλίξεις τα δάχτυλά σου γύρω από την μπάρα.

Με αυτόν τον τρόπο θα συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ περισσότερο βάρος μπορείς να βάλεις στα pressdowns.

 

Τράβηξε με τα δάχτυλα

programma gymnastikis

Εδώ είναι το άκρως αντίθετο από τον προηγούμενο τρόπο. Μπορεί με το να πιέζεις την μπάρα με την παλάμη σου να γυμνάζει περισσότερο τους πλάγιους τρικέφαλους, αλλά αν δοκιμάσεις να τραβήξεις την λαβή, κυρίως με τα δάχτυλα, θα δυναμώσεις τους εσωτερικούς τρικέφαλους

Δεδομένου ότι ο μόνος τρόπος για να μεγιστοποιήσεις την συνολική μάζα των τρικέφαλων σου, είναι να μεγιστοποιηθεί η μάζα και των τριών πλευρών τους, θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και για την εσωτερική πλευρά τους.

 

Λύγισε τα χέρια

askisis trikefalon aggouria.net

Όσο περισσότερο οι βραχίονες σου είναι τοποθετημένοι μπροστά από το σώμα αλλά και το κεφάλι σου, τόσο περισσότερο τονίζονται οι μυς σου.

Όταν κάνεις λοιπόν την άρση βαρών σε έναν επίπεδο πάγκο, τα χέρια σου θα πρέπει να είναι κάθετα προς το σώμα, έτσι ώστε να συμμετέχουν ισότιμα όλες οι πλευρές των τρικέφαλων.

Όταν όμως κάνεις την άσκηση σου σε έναν επικλινή πάγκο, μπορείς να κινήσεις τους βραχίονες πιο πάνω από το κεφάλι σου, το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο πίσω μέρος των τρικέφαλων.

 

 

Δες επίσης: Οι 4 καλύτερες ασκήσεις για τους δικέφαλους!

 

 

Χρησιμοποίησε ελαστική ζώνη

elastiki zoni gimnastiriou

Η χρήση των ελαστικών ζωνών ή των αλυσίδων είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να αυξήσεις τη μυϊκή σου δύναμη, καθώς αυξάνεται η αντίσταση αλλά και το εύρος της κίνησης που έχεις στην κάθε άσκηση.

Γιατί λοιπόν να μην τις χρησιμοποιείς και για να αποκτήσεις μεγαλύτερους τρικέφαλους; Χρησιμοποιώντας ζώνες ή αλυσίδες στον όρθιο πάγκο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δυναμώσεις τους τρικέφαλους σου.

Φυσικά όσο μεγαλύτερη πίεση βάλεις, τόσο πιο σύντομα θα είναι ορατά τα αποτελέσματα.

 

Άλλαξε τα βάρη

gymnastiki aggouria.net

Τέλος, αν θέλεις όλες σου οι ασκήσεις να είναι αποτελεσματικές, θα πρέπει να ξεκινάς με αρκετά βάρη για το πρώτο σετ και έπειτα να τα ρίχνεις περίπου 20 με 30%.

Στην ουσία θα πρέπει να πηγαίνουν εναλλάξ, μία πολλά κιλά και μία να τα μειώνεις, σε σχέση με το αρχικό βάρος και πάντα το τελευταίο ή τα δύο τελευταία σετ, θα πρέπει να έχουν αρκετά κιλά παραπάνω.

Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις στην απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης, η οποία έχει την ικανότητα να υποκινεί την ανάπτυξη των μυών.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!