Οι 4 καλύτερες ασκήσεις για τους δικέφαλους!

Τρέχεις κάθε μέρα στο γυμναστήριο για να καταφέρεις να γυμνάσεις τα χέρια σου, αλλά αποτέλεσμα κανένα; Δες εδώ ποιες είναι οι 4 καλύτερες ασκήσεις για τους δικέφαλους!

Τα χέρια γενικά δεν είναι από τα πολύ δύσκολα μέρη του αντρικού σώματος, όσο αφορά την γυμναστική και την γράμμωση.

Βέβαια μην περιμένεις ότι από την μία μέρα στην άλλη θα αποκτήσεις τεράστια μπράτσα και καλοσχηματισμένους δικέφαλους μυς.

Σίγουρα θα πρέπει να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστική και να επιμείνεις εκεί χωρίς να τα παρατήσεις, αν θέλεις να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Τέλος, εννοείται ότι και η διατροφή σου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, στο να τα καταφέρεις. Ποιες είναι όμως οι ποιο αποτελεσματικές ασκήσεις που θα έπρεπε να ακολουθήσεις πιστά;

 

Δες επίσης: 6 Λάθη που κάνεις όταν γυμνάζεις τους δικέφαλους σου!

 

Αποτελεσματικές ασκήσεις για τη γράμμωση των δικεφάλων

 

Άσκηση 1η

askisis dikefalon

Για να ξεκινήσεις με αυτή την άσκηση, κάθισε σε ένα παγκάκι ή ακόμη και μία καρέκλα, έχοντας τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά και κράτα στο ένα σου χέρι έναν αλτήρα.

Τώρα θα πρέπει να έχεις το χέρι σου τεντωμένο στην ευθεία και κρατώντας το βαράκι να το σηκώνεις προς τα επάνω, έτσι ώστε ο αγκώνας του χεριού που το κρατάει να είναι ευθυγραμμισμένος κοντά στο γόνατο.

Έπειτα, κατέβασε το χέρι σου αργά προς το πάτωμα και πάλι πίσω από όπου ξεκίνησες. Οι επαναλήψεις που θα πρέπει να κάνεις είναι 20 για 4 σετ. Το ίδιο και για το δεύτερο χέρι.

 

Άσκηση 2η

askisis dikefalon

Αυτή τη φορά κράτα δύο αλτήρες, έναν σε κάθε χέρι, ενώ στέκεται όρθιος στην ευθεία. Τώρα κράτα τα βαράκια μπροστά στα πόδια σου, παράλληλα με το μπροστινό μέρος των μηρών σου.

Έπειτα, σήκωσε τα βαράκια μέχρι το στήθος σου, λυγίζοντας τους αγκώνες σου προς τα έξω μέχρι οι ώμοι σου να έρθουν στην ευθεία. Στην ουσία είναι η αίσθηση σαν να κάνεις κουπί.

Τέλος, ξεκίνα να κατεβάζεις σιγά σιγά τους αλτήρες πάλι στην αρχική τους θέση μπροστά στους μηρούς σου. Και αυτή η άσκηση θα πρέπει να γίνει σε 4 σετ, αλλά τώρα των 15 επαναλήψεων.

 

Άσκηση 3η

askisis grammosis

Μείνε όρθιος με τα πόδια σου ανοιχτά περίπου όσο και οι ώμοι σου και δέσε ή απλά πέρνα ένα λάστιχο κάτω από τα πόδια σου.

Έπειτα, κράτα στο κάθε χέρι σου από μία άκρη από το λάστιχο  και σιγά σιγά τράβα το προς τα επάνω, μέχρι να το φέρεις στους ώμους σου. Τέλος, κατέβασε τα και πάλι με φόρα στα πλαϊνά των ποδιών σου.

Και αυτή η άσκηση είναι για 4 σετ των 15 επαναλήψεων.

 

Άσκηση 4η

askisis me varakia

Για την τελευταία μας άσκηση στάσου όρθιος κρατώντας ένα βαράκι στο κάθε σου χέρι, όπως θα κρατούσες ένα σφυρί.

Στη συνέχεια, έχοντας το ένα χέρι κάτω, κράτα το άλλο λυγισμένο στον ώμο σου με το βαράκι να κοιτάει η μία πλευρά προς τα επάνω και η άλλη προς τα κάτω.

Τώρα κατέβασε αργά το χέρι σου προς τα κάτω και στη συνέχεια φέρτο και πάλι πίσω μέχρι τον ώμο. Κάντε αυτή την άσκηση για 4 σετ των 10 επαναλήψεων, για το κάθε χέρι. Δες επίσης 8 ασκήσεις με βάρη για μεγαλύτερα μπράτσα (δικέφαλοι)!

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!