Τα πιο τρομακτικά περιστατικά που έχουν δει οι δερματολόγοι!

Το δέρμα μας καθημερινά περνάει πολλά. Ξυριζόμαστε, καιγόμαστε και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να το ταλαιπωρούμε. Το δέρμα χρειάζεται φροντίδα που οι περισσότεροι από μας δεν την προσφέρουμε. Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι είναι σημαντικό και άλλοι απλά το αγνοούν εντελώς κάνοντας κακό στην υγεία τους.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι δερματολόγοι που έχουν πάντα την λύση αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Υπάρχουν όμως κάποια τρομακτικά περιστατικά που βλέπουν οι δερματολόγοι ευτυχώς όχι πολύ συχνά. Κάποιοι δερματολόγοι μοιράστηκαν κάποια από αυτά τα περιστατικά και καλό θα ήταν αν έχεις κάτι παρόμοιο να επισκεφτείς ένα δερματολόγο.

 

Τρομακτικά περιστατικά που αντιμετώπισαν δερματολόγοι!

 

Η ελιά που δεν ήταν ελιά

elies viopsia

Μια ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στον δερματολόγο της και παραπονιόταν πως έχει μια ελιά στο στήθος της που μετακινείται. Όταν το άγγιξε ο δερματολόγος κατάλαβε πως δεν ήταν ελιά αλλά ένα ζωντανό τσιμπούρι που κινούνταν στο σώμα της.

Το αφαίρεσε, το έστειλε στο εργαστήριο και της έδωσε αγωγή φαρμάκων για να σιγουρευτεί ότι δεν έχει αναπτύξει κάποια ασθένεια. Δες ακόμη την 39χρονη μητέρα που προειδοποιεί για τον καρκίνο του δέρματος!

Η κατανάλωση χυμού που δεν πήγε καλά

paraksena peristatika ugeia

Ένα ασθενής έκανε μια επίσκεψη στον δερματολόγο του και το δέρμα του ήταν πορτοκαλί. Τελικά, βρήκε πως ο ασθενής ήταν σε πρόγραμμα χυμών που έκαναν κατανάλωση πολλών καρότων. Αυτό προκάλεσε μια κατάσταση που ονομάζεται καροτιναιμία. Μόλις έκοψε τους χυμούς επανήλθε πάλι στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μύκητας του ποδιού

mikites podia aggouria.net

Ένας άντρας παραπονέθηκε ότι είχε πολύ έντονη φαγούρα στα πόδια. Όταν έβγαζε τις κάλτσες του η μυρωδιά ήταν πολύ άσχημη και δυνατή. Είχε μια από τις χειρότερες μολύνσεις που υπάρχουν στα δάχτυλα του ποδιού. Τελικά αποδείχτηκε ότι είχε 3 διαφορετικές λοιμώξεις. Δες ακόμη 5 προβλήματα που προκαλούν τα λάθος παπούτσια!

Ντους

dermatologoi paraksena peristatika

Μία δικηγόρος άψογα ντυμένη, πήγαινε στο γραφείο της για 3 βδομάδες έχοντας καφέ χρώμα στην πλάτη της. Έκανε παράπονα πως ο δερματολόγος που επισκέφτηκε της έδωσε μια κρέμα που  δεν την βοήθησε.

Μετά από μια γρήγορη ματιά, ο δερματολόγος έβρεξε μια γάζα με νερό και την έτριψε στην πλάτη της αφαιρώντας την βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Όλα αυτά είχαν δημιουργηθεί από την έλλειψη σωστού πλυσίματος της περιοχής.

Σπυράκι

spurakia frontida

Δες επίσης: Πήρε αποζημίωση 117 εκατομμυρίων επειδή έπαθε καρκίνο από ταλκ!

Ένας ασθενής είχε μια αυξανόμενη κύστη στο μάγουλο και μέσα σε 2 βδομάδες είχε διπλασιαστεί. Είχε φτάσει να έχει μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ. Κανονικά γίνεται μούδιασμα της κύστης και μπλοκάρει το σημείο με γάζα. Ο ασθενής όμως ζήτησε να δει την διαδικασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δωμάτιο να γεμίσει με πύον από το σπυράκι.

Ο δερματολόγος δεν είχε συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο στην καριέρα του.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!