Πήρε αποζημίωση 117 εκατομμυρίων επειδή έπαθε καρκίνο από ταλκ!

Καθημερινά χρησιμοποιούμε διάφορα σκευάσματα και τρώμε τρόφιμα χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι καρκινογόνα ή όχι. Ποιος άλλωστε μπορεί να φανταστεί ότι το ταλκ μπορεί να σε βλάψει. Είναι κάτι που χρησιμοποιούμε σε μωρά, ηλικιωμένους αλλά και σε αποδυτήρια γυμναστηρίων. Για να έχει χρήσεις σε κάθε ηλικία σημαίνει ότι δεν είναι βλαβερό για την υγεία μας.

Τελικά αυτό αποδείχτηκε λάθος. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ότι η σκόνη ταλκ συσχετίζεται όλο και περισσότερο με τον καρκίνο. Έχουν γίνει αρκετές ενέργειες κατά αυτής της σκόνης. Ο ισχυρισμός είναι ότι κάνει κακό στην δημόσια υγεία. Ένας άνθρωπος όμως έλαβε ένα πολύ μεγάλο ποσό για αποζημίωση αφού έπαθε καρκίνο από τη σκόνη ταλκ.

 

Έλαβε τεράστια αποζημίωσε αφού έπαθε καρκίνο από την σκόνη ταλκ!

 

stephen lanzo

Δες επίσης: Της είπαν να ρίξει το παιδί της επειδή είχε καρκίνο. Δες τι έκανε!

Ο Stephen Lanzo εκτέθηκε σε προϊόντα με βάση το ταλκ σε μικρή ηλικία. Αυτό του δημιούργησε πρόβλημα από την εισπνοή της σκόνης. Τα προϊόν που χρησιμοποίησε ήταν της εταιρία J & J talc, μία εταιρία που βρίσκεται στον χώρο από το 1972. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει η δικαστική απόφαση κατά της εταιρίας και πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 117 εκατομμυρίων δολαρίων σαν αποζημίωση.

karkinos talk

Δες επίσης 39χρονη μητέρα προειδοποιεί για τον καρκίνο του δέρματος!

Επίσης, ανάγκασαν την εταιρία να καταβάλει πρόσθετες αποζημιώσεις των 80 εκατομμυρίων. Ο Lanzo και η σύζυγός του πήραν 37 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο στάδιο της δίκης. Όλο αυτό έκανε μια έρευνα να ξεκινήσει για το προϊόν. Ισχυρισμοί λένε ότι το προϊόν περιέχει αμίαντο. Η εταιρία έχει να αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις που ισχυρίζονται ότι το προϊόν προκαλεί καρκίνο των ωοθηκών.

Η εταιρία φυσικά αρνείται τους ισχυρισμούς ότι τα προϊόντα τους όπως οι σκόνες μωρών περιέχουν αμίαντο. Επίσης, αρνήθηκαν ότι κάποιο από τα προϊόντα τους θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνο. Σε άλλη δήλωση η εταιρία είπε πως υπερασπίζεται την ασφάλεια της βρεφικής σκόνης και ότι έχει αρχίσει να προσβάλλει την ετυμηγορία. Πρόσθεσε ότι η εταιρία έχει εμποδιστεί να παρουσιάσει σημαντικά στοιχεία στην κριτική επιτροπή.

skoni talk

Δες επίσης 6 υπερ-τροφές που είναι κατά του καρκίνου!

Η εταιρία έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν και πήγαν σε δίκη. Τότε όμως κατάφεραν να δικαιωθούν. Το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και όλο και περισσότεροι προσπαθούν να επωφεληθούν από την εταιρία όπως και Stephen Lanzo. Ποιος θα υπερισχύσει όμως στο τέλος;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!