Της είπαν να ρίξει το παιδί της επειδή είχε καρκίνο. Δες τι έκανε!

Η εγκυμοσύνη σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν η γυναίκα που κυοφορεί διαγνώζεται με καρκίνο. Ο συνδυασμός αυτός όπως μπορείς να καταλάβεις είναι καταστροφικός. Αυτή είναι και η ιστορία του 24χρονου μοντέλου από τον Καναδά Elizaveta Bulokhova, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση το 2014.

Ήταν μόλις λίγων μηνών έγκυος, όταν πήγε για διακοπές με τον σύζυγο της στο Άμστερνταμ και την έπιασε ένας δυνατός πονόδοντος, ο οποίος όμως έπειτα από διάφορες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποδείχθηκε πως ήταν καρκίνος. Το πρώτο πράγμα που της είπαν λοιπόν οι γιατροί ήταν ότι θα έπρεπε να κάνει άμβλωση, για να μπορέσει να προχωρήσει στην χημειοθεραπεία, για το δικό της καλό.

modelo ximiotherapies

Σε δηλώσεις της είπε πως μιλούσε με το αγέννητο παιδί της και ήταν σαν να την άκουγε, οπότε δεν μπορούσε να κάνει έκτρωση και είπε στους γιατρούς πως αν το μωρό της είναι γραφτό να γεννηθεί, θα πρέπει να γεννηθεί.

Elizaveta Bulokhova karkinos modelo egkimosini karkinos

Μετά από πολλές καθυστερήσεις λοιπόν, εμφανίστηκε και μια τρίτη επιλογή για την 24χρονη, το να κάνει καισαρική και ας ήταν 10 εβδομάδες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία της γέννησης του παιδιού.

modelo karkinos

Δες Επίσης: Έβαλαν 2 άστεγους να συναγωνιστούν στο μπραντ εφέρ με απίστευτο τέλος!

Με την αρρώστια αυτή όμως της αφαίρεσαν το 95% του σαγονιού της και έπειτα υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Το παιδάκι της βγήκε υγιέστατο και η ίδια τώρα αναρρώνει.

Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια συνεχίζει το μόντελινγκ και απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές με τον σύζυγο και τον πανέμορφο γιο της.

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!