Καθηγήτρια ανάγκαζε μαθητές να κάνουν SEΧ μαζί της για τους βαθμούς!

Πολλά ευτράπελα συμβαίνουν τη σήμερον ημέρα στα σχολεία. Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι έχουν ξεφύγει και έχουν ξεχάσει ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος τους. Στην Κολομβία όμως έγινε το απίστευτο. Μία καθηγήτρια ανάγκαζε μαθητές να κάνουν seχ μαζί της για να πάρουν καλύτερους βαθμούς!

Σίγουρα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και κάθε μέρα. Είναι από τις ειδήσεις που σοκάρουν τον κόσμο, όσο κι αν κάποιοι άντρες αναρωτιούνται αυτή τη στιγμή γιατί δεν είχαν τέτοια καθηγήτρια κι εκείνοι.

 

Καθηγήτρια ανάγκαζε μαθητές να κάνουν SEΧ μαζί της για να πάρουν καλύτερους βαθμούς!

 

Η 40χρονη Yokasta M, από την Κολομβία “δίδασκε” έφηβα αγόρια σε ένα γυμνάσιο στη Μεντεγίν της Κολομβίας και τα απειλούσε λέγοντας ότι θα τα αφήσει στην ίδια τάξη αν αρνούνταν να κοιμηθούν μαζί της.

entiposiakes kathigitries Yokasta M kathigitria

Δες επίσης: Σχολείο «κάλυπτε» δασκάλα που το έκανε με μαθητή της!

Για κακή της τύχη όμως, ένας από τους μαθητές της ανέφερε αυτό το γεγονός στους γονείς του και τώρα η Yokasta, εκτός από το διαζύγιο που έχει να αντιμετωπίσει, κινδυνεύει με 40 χρόνια φυλάκισης. Τα περιστατικά αυτά ξεκίνησαν να συμβαίνουν από τον Ιανουάριο του 2016 και διήρκησαν μέχρι και τον Απρίλιο του 2016, όπως αναφέρει το Canal 4.

istories kathigitries aggouria.net

Το target group της ήταν τα αγόρια ηλικία 16 και 17 ετών και ο τρόπος που προσέγγισε η γυναίκα τους μαθητές της ήταν μέσω των social media, ενώ όσοι δεν είχαν Facebook ή κάποιον άλλο Ιστοχώρο Κοινωνικής Δικτύωσης τους ζητούσε απευθείας το κινητό τους εν ώρα μαθήματος με την πρόφαση να τους «βοηθήσει με τα μαθήματα τους».

daskala kolomvia kathigitria esorouxa paraksenes istories sxolio

Δες επίσης την όμορφη καθηγήτρια που το «έκανε» με 15χρονο πάνω από 80 φορές σε 3 μήνες!

Φέρεται ότι χρησιμοποίησε το Messenger του WhatsApp για να στείλει διάφορες σόκιν φωτογραφίες της, αλλά και τις περίεργες αυτές προτάσεις της στα αγόρια. Κάποιες από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν την Γιόκαστα Μ. με εσώρουχα ή αποκαλυπτικά μπικίνι, ενώ φυσικά υπάρχουν και πιο seχy φωτογραφίες όπου καλύπτει το στήθος με τα χέρια της.

kathigitria agoria aggouria.net kathigitria parenoxlei mathites

Δες επίσης την 28χρονη μαθηματικό που «αποπλάνησε» 2 ανήλικους!

Μετά από τις φωτογραφίες που έστελνε καλούσε τα νεαρά αγόρια στο σπίτι της και τα προκαλούσε να κάνουν seχ μαζί της με διάφορα παιχνίδια. Όλα τελείωσαν όμως όταν ένας πατέρας έλεγξε το κινητό του γιου. Έτσι, η καθηγήτρια βρέθηκε στην φυλακή και φυσικά ο άντρας της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!