Αυτή είναι η 28χρονη μαθηματικός που “αποπλάνησε” 2 ανήλικους!

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε ακούσει για καθηγητές που αποπλανούν ανήλικους μαθητές, ιδίως σε σχολεία του εξωτερικού, πόσοι από αυτούς όμως συλλαμβάνονται τελικά; Από την Πέμπτη τον γύρο του κόσμου έκανε ακόμη μια είδηση που αφορά το ίδιο θέμα. Μόνο που αυτή η 28χρονη μαθηματικός δεν την γλίτωσε.

Το θέμα ήταν ότι η όμορφη καθηγήτρια δεν κοιμήθηκε μόνο με έναν ανήλικο μαθητή της, αλλά με δύο 17χρονους. Προφανώς και το δικαστήριο δεν μπορούσε να προσπεράσεις αυτές τις δηλώσεις των μαθητών και έτσι συνελήφθη για ανάρμοστη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή.

 

Δες επίσης: Όμορφη καθηγήτρια το «έκανε» με 15χρονο πάνω από 80 φορές σε 3 μήνες

 

28χρονη μαθηματικός συνελήφθη για αποπλάνηση 2 ανήλικων μαθητών

mathimatikos apoplanisi anilikon

Η Haeli Wey είναι καθηγήτρια στο Westlake High School στο Όστιν του Τέξας και κατηγορήθηκε από μαθητή της πως τον αποπλάνησε σε ένα χριστιανικό πρόγραμμα κατάρτισης και από τότε συνευρέθηκαν άλλες 10 φορές. Για την ακρίβεια, δήλωσε πως κοιμήθηκε μαζί της τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2015 και διέκοψαν την σχέση τους, όταν εκείνος έμαθε ότι υπήρχε και άλλο εpωτικό ενδιαφέρον στην ζωή της.

Όσο για τον δεύτερο μαθητή που μπήκε στην ζωή της, δήλωσε πως πήγε μαζί της για πεζοπορία τον Σεπτέμβριο και κατέληξαν να φιλιούνται σε μια αιώρα. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα του Τέξας, αυτό θεωρείται κακούργημα δευτέρου βαθμού και μπορεί να τιμωρείται με μέχρι και 20 χρόνια φυλάκιση.

ameriki kathigitria apoplanisi mathiti

Και μόνο στο άκουσμα της είδησης και πριν καν φτάσει στα δικαστήρια η υπόθεση της, σαν φυσικό επακόλουθο, απολύθηκε από την θέση της μαθηματικού στα τέλη Οκτωβρίου. Βέβαια, δεν μπορούσαν οι υπεύθυνοι να το πιστέψουν, καθώς όπως λένε πριν την προσλάβουν είχαν ελέγξει σπιθαμή προς σπιθαμή το ιστορικό της και σαν καθηγήτρια και δεν είχαν βρει κάτι το μεμπτό.

Την Πέμπτη λοιπόν μπήκε στην φυλακή, αλλά  αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 150.000 δολαρίων λίγες ημέρες μετά. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όλα αυτά τα έβγαλαν οι 17χρονοι από το μυαλό τους, αλλά και η ίδια δεν είχε και πολύ αρνητική στάση απέναντι στις κατηγορίες που άκουσε στο δικαστήριο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!