Όμορφη καθηγήτρια το “έκανε” με 15χρονο πάνω από 80 φορές σε 3 μήνες

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που καθηγήτριες έχουν σεξouαλικές επαφές με τους μαθητές τους και πλέον δεν μας σοκάρει τόσο πολύ όσο τις πρώτες φορές. Αυτή τη φορά όμως ο λόγος για την 30χρονη βρετανίδα καθηγήτρια Κάρολιν Μπέριμαν, η οποία έκανε φροντιστήριο σε έναν 15χρονο μαθητή.

Απ’ ότι φάνηκε όμως στην πορεία, η seχy καθηγήτρια έκανε πιο “εντατικά” μαθήματα με τον 15χρονο και όχι στα μαθήματα για τα οποία την είχαν προσλάβει οι γονείς του. Προφανώς, ήταν μία από τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να μπει το μάθημα της σεξouαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία!

 

Δες επίσης: Κατάλαβε ότι τον απατάει από αυτές τις 2 φωτογραφίες!

 

30χρονη καθηγήτρια έκανε “μαθήματα” σεξoυαλικής διαπαιδαγώγησης σε 15χρονο

eidisis kosmos caroline berriman

Ο συγκεκριμένος μαθητής μαζί με τους γονείς του, δήλωσαν πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι και οι σχέσεις τους ήταν αρκετά προχωρημένες, καθώς είχαν κάνει seχ 80 φορές μέσα σε τρεις μήνες. Όσο για το επάγγελμα της, δεν της στάθηκε εμπόδιο στο να ενδώσει στον 15χρονο, αντιθέτως είπε να τον βοηθήσει λίγο παραπάνω παρέχοντας του και ψυχολογική υποστήριξη.

caroline berriman

Μετά από την καθημερινή τους επαφή, όπως ήταν αναμενόμενο ο νεαρός μαθητής κόλλησε μαζί της και το πιο απρόσμενο ήταν ότι η Κάρολιν είχε και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς ο νεαρός με όλα αυτά και το πόσο ερωτεuμένος ένιωσε για την καθηγήτρια του, έφυγε από το σπίτι του και εγκαταστάθηκε στο δικό της. Εκεί φυσικά ξεκίνησαν όλα!

kathigitria 15xronos mathitis

Τότε ήταν που οι γονείς του προσπάθησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να σταματήσουν αυτό το ειδύλλιο. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια και στην αρχή η στάση τους ήταν χαλαρή προς την Κάρολιν. Μετά από λίγο όμως, οδηγήθηκε και πάλι στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκησης.

Όπως είπε και ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση, δεν παίζει ρόλο το αν ήθελε ο μαθητής, αλλά ότι η συγκεκριμένη γυναίκα τον πήρε μέχρι και μαζί της στο διαμέρισμα και τον έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι του!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!