Σχολείο “κάλυπτε” δασκάλα που το έκανε με μαθητή της!

Η Mary Beth Haglin, αναπληρώτρια δασκάλα, που κατηγορείται για εpωτική σχέση της με μαθητή, ισχυρίζεται ότι συνέχιζαν να τη διορίζουν και σε άλλα σχολεία παρά τις κατηγορίες που της είχαν προσάψει.

Η ίδια κατηγορεί τους υπεύθυνους του σχολείου ότι έκαναν τα στραβά μάτια όσο αφορά την σχέση της.

 

Δασκάλα κατηγορεί το σχολείο για την σχέση της με μαθητή

daskala-ekane-ma8iti

Η Mary Beth Haglin είπε στις αρχές ότι το σχολείο επέτρεψε να συνεχιστεί αυτή η σχέση και δεν έκανε τίποτα για να την σταματήσει. Υποστηρίζει ότι όλοι οι υπεύθυνοι γνώριζαν για τη σχέση της με τον 17χρονο μαθητή από τον Φεβρουάριο, αλλά απλά δεν έδιναν σημασία στο όλο θέμα για να μην βρεθούν στο φως της δημοσιότητας.

Mary Beth Haglin

Σύμφωνα με την αστυνομία της Αϊόβα, η αναπληρώτρια καθηγήτρια θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου τον επόμενο μήνα με την κατηγορία της σεxοuαλικής εκμετάλλευσης ενός ανηλίκου.

Αναφέρει ότι η ίδια εκτιμά τον ρόλο του δασκάλου και αντιλαμβάνεται ότι έκανε λάθος, αλλά το σχολείο έχει επίσης μεγάλο μέρος της ευθύνης στην υπόθεση. Είπε στην αστυνομία ότι την διόρισαν και σε άλλα σχολεία στην περιοχή Cedar Rapids ως αναπληρώτρια παρόλο που το σχολείο ερευνούσε ακόμη τις κατηγορίες.

Όντως, σύμφωνα με τα αρχεία του σχολείου, μετά την απομάκρυνση της από το σχολείο Washington High στα μέσα του Μαΐου, έγινε και πάλι πρόσληψη της στα σχολεία Harrison Elementary, Oak Ridge και Prairie Creek Intermediate.

documents

Δες Επίσης: 28χρονη μαθηματικός που «αποπλάνησε» 2 ανήλικους!

Όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε σχέση με τον μαθητή της, είπε ότι οι προηγούμενες σχέσεις της ήταν βίαιες και αποτέλεσαν λόγο αυτής της συμπεριφοράς της. Επιπλέον, αναφέρει ότι το περιβάλλον του σχολείου δεν την απέτρεψε από το να συνεχίσει αυτή τη σχέση.

“Όλοι τους ξέρανε το τι συνέβαινε από τον Φεβρουάριο. Το επέτρεψαν να συμβεί. Έκαναν τα στραβά μάτια επειδή ήθελαν να προστατέψουν το σχολείο τους και δεν ήθελαν να βρεθεί στο φως της δημοσιότητας.”

Η Haglin θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 12 Αυγούστου.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!