6 Λόγοι που όσοι πίνουν πολύ καφέ είναι καλύτεροι στο κρεβάτι!

Το κατά πόσο είναι κάποιος καλός στο κρεβάτι διαφέρει, βάσει των προτιμήσεων που έχει το άτομο που “κοιμάται” μαζί του. Μπορεί δηλαδή να έχει πάει με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχε τα ίδια γούστα στο seχ και να είπε πως ήταν εξαιρετικός, ενώ με το αμέσως επόμενο να μην υπήρχε αυτή η χημεία, ή να μην έκανε αυτό το κάτι που περίμενε.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που μπορούν να σε κάνουν πολύ καλό στο κρεβάτι και ένα από αυτά είναι και ο καφές. Ναι και όμως, υπάρχουν έρευνες οι οποίες το έχουν αποδείξει. Πως σε βοηθάει όμως ο καφές και τι κάνει στον οργανισμό σου;

 

 

Δες επίσης: Έρευνα: Πως η μπύρα κάνει τους άντρες καλύτερους στο SEΧ!

 

Πως ο καφές σε κάνει καλύτερο στο sex

 

Αυξάνει την γυναικεία λίμπιντο

sxeseis simvoules

Πολλοί ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ο καφές έχει την ιδιότητα να “αναστατώνει τις γυναίκες, καθώς αυξάνεται η ροή του αίματος μας προς τα γεννητικά όργανα. Γι’ αυτό τον λόγο πιστεύεται πως οι γυναίκες που πίνουν καφέ έστω και μία φορά την εβδομάδα μπορεί να έχουν αυξημένη διάθεση για sex.

Οπότε και μόνο που η λίμπιντο τους είναι αυξημένη, μόνο βαρετές δεν θα μπορούσαν να είναι κατά την διάρκεια του.

 

Μειώνει την στυτική δυσλειτουργία των ανδρών

ereunes sxeseis

Εφόσον βοηθάει τις γυναίκες με την ροή του αίματος, το ίδιο αποτέλεσμα έχει και για τους άνδρες. Οι άνδρες λοιπόν, όπως έχουν δείξει έρευνες, που πίνουν δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ ή ακόμη και τσάι την ημέρα είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την στύση τους. Επειδή όμως αυτή που κάνει όλη τη δουλειά είναι η καφεΐνη, δεν σημαίνει πως το ίδιο καλά είναι και τα αναψυκτικά.

 

Δίνει περισσότερη αντοχή

Είναι γνωστό πως χρειάζεται και τα δύο φύλλα να έχουν αντοχές πέρα από ευελιξία, ώστε να το ευχαριστηθούν περισσότερο. Ήξερες όμως πως αρκετοί αθλητές πίνουν ένα φλιτζάνι καφέ πριν από την προπόνηση τους για να ανεβάσουν την απόδοση τους, σε αθλήματα όπως το τρέξιμο; Φαντάσου λοιπόν πόσο καλό θα σου κάνει πριν το sex.

 

Η μυρωδιά του καφέ μειώνει το στρες

Και μόνο το άρωμα του καφέ μπορεί να μειώσει το άγχος που μπορεί να έχουμε από την έλλειψη ύπνου. Όσο λιγότερο είναι λοιπόν το στρες τόσο καλύτερος εραστής μπορείς να γίνεις.

 

Κάνει τους ανθρώπους πιο χαρούμενους

epidrasi kafe sxesi

Δες επίσης: Έρευνα: Δες σε τι κάνει καλό το στοματικό S E Χ!

Μελέτες έχουν δείξει ότι εκείνοι που καταναλώνουν καφεΐνη είναι πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που δεν πίνουν καθόλου. Ποτέ δεν έχεις επιδιώξει να κάνεις κάτι με τον άλλο όσο ήταν λυπημένος, επειδή απλά ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε ανεβάσει εκείνη την στιγμή βλέποντας τον, αλλά ούτε με τις κινήσεις του. Ενώ αντιθέτως όσο πιο θετική ενέργεια έχεις τόσο καλύτερα vibes μεταδίδεις και στον άλλο.

 

Βοηθάει τον εγκέφαλο να λειτουργήσει καλύτερα

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο καφές μπορεί να κρατήσει το μυαλό υγιέστερο, καθώς η καφεΐνη επιδρά προσωρινά και άμεσα, “ενεργοποιώντας” τον εγκέφαλο μας. Έτσι μπορείς να παίξεις περισσότερο με το μυαλό του άλλου και να βρεις τρόπους για να τον διεγείρεις.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!