Έρευνα: Δες σε τι κάνει καλό το στοματικό S E Χ!

To κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την επίδραση που έχει το στοματικό seχ, στην ψυχολογική υγεία όλων των γυναικών.

Τα αποτελέσματα έδειξαν, ικανοποίηση σε άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο.Οι άντρες ξέραμε ότι το λατρεύουν, αλλά μήπως θα έπρεπε να το πάρουν πιο ζεστά και οι γυναίκες μετά από αυτή την έρευνα;

Απ’ ότι φαίνεται μόνο θετικά έχει και όχι αρνητικά!Γενικά υπάρχουν γυναίκες οι οποίες πιστεύουν (και όχι λίγες) ότι ο στοματικός έpωτας είναι καθαρά και μόνο προς ευχαρίστηση των αντρών.

Βέβαια, αυτό το έχουν περάσει και λίγο οι άντρες έτσι, με τον τρόπο που το ζητάνε πολλές φορές.

 

Δες τα αποτελέσματα κι άλλων ερευνών εδώ!

 

Αλλά επειδή είναι και αυτό μέσα στο εpωτικό παιχνίδι, θα έπρεπε και οι γυναίκες να το προσπαθούν αλλά και να το απολαμβάνουν περισσότερο, για να έχουν μια πολύ καλύτερη εpωτική ζωή.

Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία έχει δημοσιευθεί στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexυal Behavior, οι επιστήμονες πήρανε δείγμα από περιπτώσεις 293 γυναικών. Συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία για την σεξοuαλική τους ζωή, καθώς επίσης και για την πνευματική τους υγεία αλλά και ευτυχία.

Διαπιστώθηκε τελικά ότι οι γυναίκες οι οποίες επιδίδονταν σε στοματικό έpωτα με τους εpωτικούς τους συντρόφους ήταν πολύ πιο ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την ζωή τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές αυτούς, το αντρικό σπέpμα περιέχει κάποιες χημικές ουσίες, οι οποίες βελτιώνουν την ψυχική διάθεση και επιπλέον βοηθούν τις γυναίκες να έχουν πολύ καλύτερο ύπνο και να τρέφουν περισσότερα συναισθήματα αγάπης για τον σύντροφό τους.

Συγκεκριμένα, με βάση την έρευνα, το αντρικό σπέpμα περιέχει:

  • κορτιζόλη, η οποία βοηθάει στην αύξηση των συναισθημάτων αγάπης αλλά και συντροφικότητας,
  • οιστρόνη και οξυτοκίνη, οι οποίες είναι ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση του ανθρώπου,
  • θυροτροπίνη, η οποία ορμόνη βοηθάει στο να καταπολεμήσει ο οργανισμός μας την κατάθλιψη, όπως και η σεροτονίνη
  • και τέλος, μελατονίνη, η οποία βοηθάει τη γυναίκα συγκεκριμένα να έχει καλύτερης ποιότητας ύπνο.

Από την άλλη πλευρά η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που δεν επιδίδονταν σε στοματικό seχ παρουσίαζαν σχεδόν όλες τους συμπτώματα κατάθλιψης, όμοια με εκείνες τις γυναίκες που απείχαν εντελώς από κάθε είδους σεξοuαλική επαφή.

Αν είναι και θέμα ψυχικής ευεξίας και ηρεμίας, εσύ ποιος ο λόγος να μην το κάνεις; [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!