Έρευνα: Πως η μπύρα κάνει τους άντρες καλύτερους στο SEΧ!

Ακούμε συνέχεια πως το αλκοόλ μειώνει τις αποδόσεις των αντρών στο κρεβάτι, όλα όμως είναι σχετικά και με την ποσότητα που καταναλώνει ο καθένας. Ισχύει όμως η ίδια θεωρία και για την μπύρα;

Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε πρόσφατα η Δρ. Kat Van Kirk, ο οποία είναι μία καταξιωμένος σεξoλόγος από το Λος Άντζελες, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η μπύρα μπορεί πραγματικά να κάνει τους άνδρες καλύτερα στο κρεβάτι και να έχουν περισσότερες αντοχές κατά την διάρκεια του seχ.

 

Δες επίσης: Γιατί οι άντρες με κοιλίτσα είναι καλύτεροι στο κρεβάτι!

 

Πως η μπύρα βελτιώνει τις αποδόσεις των αδρών στο κρεβάτι

ereunes antres krevati

Όπως δήλωσε η Δρ. Kat Van Kirk το συγκεκριμένο ποτό είναι γεμάτο από φυτοοιστρογόνα χάρις στο αλκοόλ, τα οποία φυτοοιστρογόνα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι έχουν την ιδιότητα να καθυστερούν τον οργασμό.

Αυτά όπως καταλαβαίνεται είναι πολύ καλά νέα για όσους προτιμούν αυτό το αλκοολούχο ποτό και πιο συγκεκριμένα, για όσους δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις μπύρες με σκούρο χρώμα, όπως είναι οι porters και οι stouts, μιας και είναι δεδομένο ότι δίνουν μια ώθηση στην λίμπιντο και προκαλούν πιο έντονη στύση, κάνοντας τους να έχουν περισσότερη διάρκεια.

Αυτό οφείλεται στη μεγάλη ποσότητα σιδήρου που περιέχει, με αποτέλεσμα να αυξάνετε και η ποσότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων που ρέουν στο πέoς.

mpira antres krevati

Επιπλέον, στην συνέντευξη της έκανε αναφορά και σε μία έρευνα του Ιταλικού Fondazione di Ricerca e Cura, η οποία απέδειξε πως ένα ποτήρι την ημέρα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της καρδιακής νόσου και των εγκεφαλικών επεισοδίων κατά το ένα τρίτο, σε σχέση με εκείνους που δεν πίνουν καθόλου.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως όταν πίνετε με μέτρο και πάντα σε συνδυασμό με την σωματική άσκηση, η μπίρα βοηθάει στην υγεία της καρδιάς και αυξάνει τις αντοχές.

Τέλος, έκανε αναφορά και σε ένα συγκεκριμένο brand τις μπίρες Guinness (Γκίνες), οι οποίες είναι πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και κυρίως σε βιταμίνη Β, ενώ επίσης έχουν προβιοτικά χαρακτηριστικά. Οπότε άντρες μέχρι και 2 ποτήρια την ημέρα, μπορούν να σώσουν την σεξoυαλική σας ζωή!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!