Γιατί οι άντρες με κοιλίτσα είναι καλύτεροι στο κρεβάτι!

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις αυτούς τους “φέτες” γύρω σου να καμαρώνουν; Επιτέλους οι έρευνες σε δικαίωσαν! Δες εδώ ποιο είναι το πλεονέκτημα που έχουν οι άντρες με κοιλίτσα!

Μπορεί όλες οι γυναίκες να θαμπώνονται από τους άντρες με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, αλλά πάντα σχεδόν καταλήγουν με άντρες με κοιλίτσα.

Μέχρι πριν είχες να λες ότι οι φίλοι μας οι “φέτες” είναι μόνο για το φαίνεσθαι και από ουσία τίποτα και όσο για το μυαλό φήμες λένε ότι το ψάχνεις λίγο παραπάνω. Ποιος είναι όμως αποδεδειγμένα ο βασικότερος λόγος που αντί να θέλεις να τους μοιάσεις, θα έπρεπε να καμαρώνεις εσύ;

Άσε την κλασική ατάκα “τα καλά εργαλεία κρύβονται κάτω από μεγάλα υπόστεγα” και το άλλο το πετυχημένο “κάτω από τις μεγάλες σπηλιές κρύβονται τα μεγάλα φίδια” έχουν γίνει σούπα. Η έρευνα που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να βρεις καλύτερη απάντηση!

Με βάση μια έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο Erciyes στο Κayseri της Τουρκίας, οι ερευνητές έφτασαν στο συμπέρασμα ότι όσα πιο πολλά κιλά έχει ένας άντρας, τόσο καλύτερες είναι και οι σεξοuαλικές του επιδόσεις.

Ναι καλά ακούσατε. Αποδεδειγμένα πλέον θα μπορείτε να να χαίρεστε για την κοιλίτσα σας, καθώς η έρευνα έδειξε ότι οι πιο αδύνατοι άντρες αντέχουν πέντε λεπτά λιγότερο κατά τη διάρκεια του seχ.

Και θέλεις να ακούσεις και την συνολική διάρκεια; Το δείγμα ήταν 200 άντρες, εκείνοι με τον μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος είχαν διάρκεια κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά, ενώ οι άλλοι με τα κουτάκια μόλις δύο και αυτά με το ζόρι.

 

Δες τα αποτελέσματα κι άλλων ερευνών εδώ!

 

Ε δεν είναι και για να το παίρνουν και πάνω τους, έτσι; 

Σύμφωνα με την έρευνα πάντα οι άντρες με περισσότερο κοιλιακό λίπος έχουν περισσότερη οιστραδιόλη, η οποία είναι μια γυναικεία ορμόνη ειδική για την αναστολή των οργασμών.

Συμπέρασμα; Κοιλιακοί και διάρκεια δεν πάνε μαζί, μήπως να ξεκινούσες τα σουβλάκια;

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!