5 Τρόποι που το ποpvό σε καταστρέφει!

Για να καταλάβεις τον τρόπο που ποpvό σε καταστρέφει να ξέρεις πως μπορεί να συγκριθεί με το να καταναλώνεις δόσεις δηλητηρίου σε καθημερινή βάση.

Το δηλητήριο κάνει την καρδιά σου να σταματήσει να χτυπάει άρα νεκρώνει και το μυαλό σου. Από την άλλη μεριά κάνει την καρδιά σου να σταματάει να νιώθει και μπορεί να σε καταστρέψει.

Σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά έτσι? Κι όμως με βάση διάφορε έρευνες αυτό το συμπέρασμα βγαίνει..!

 

 

Δες επίσης Πως να κάνεις καλή εντύπωση σε μια γυναίκα από την πρώτη φορά

 

Ακολουθούν 5 απλά παραδείγματα για το πώς το ποpvό σε καταστρέφει

 

1) Είναι εθιστικό

se katastrefei aggouria.net

Για να αντιληφθείς πόσο εθιστική μπορεί να γίνει αρκετοί ερευνητές αποκαλούν την ποpvό το ναρκωτικό της νέας χιλιετίας.

Μερικοί ερευνητές τη συγκρίνουν με ναρκωτικά όπως η ηρωίνη και η κοκαΐνη. Και μπορεί να γίνει πιο δυνατό ναρκωτικό γιατί έχει να κάνει με σαρκικές σκέψεις και συμπεριφορές και μπορεί να επηρεάσει το μυαλό ενός ανθρώπου.

2) Καταστρέφει στενές σχέσεις

stenes sxeseis

Όσα βλέπεις είναι ψεύτικα. Οι άνθρωποι που παίρνουν μέρος είναι ηθοποιοί και σίγουρα δεν υπάρχει καθόλου συναίσθημα μεταξύ τους.

Κατά συνέπεια σου παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα σχετικά με το πώς είναι μια στενή σχέση. Όταν εσύ έχεις συνηθίσει σε αυτό δεν βρίσκεις ικανοποίηση στην σχέση σου.

3) Επηρεάζει αρνητικά το μυαλό σου.

Έρευνες υποδεικνύουν ότι μπορεί να σου δημιουργήσει ανάμεσα σε άλλα, άγχος όταν είσαι με κόσμο, κατάθλιψη και άγχος σχετικά με την απόδοσή σου.

Όταν παρακολουθείς καθημερινά εpωτικές ταινίες μπορεί να επίσης να αλλάξει το η αντίληψη που έχεις για την ικανοποίηση και να σε κάνει να μην βρίσκεις απόλαυση στην πραγματική επαφή.

4) Σε κάνει να μην σέβεσαι τις γυναίκες

Η συνεχής παρακολούθηση δημιουργεί πρότυπα που υποδηλώνουν πως η γυναίκα είναι απλά ένα αντικείμενο για την ευχαρίστησή σου.

Να ξέρεις πως το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, χάνουν τον σεβασμό προς τον άντρα και τους βλέπουν και αυτές σαν αντικείμενο, άρα και να μην εκτιμούν τα άλλα χαρακτηριστικά που μπορείς να τους προσφέρεις.

5) Υποτιμάς τον εαυτό σου

ypotimas eafto aggouria.net

Όταν ξέρεις πως κάνεις κάτι που δεν είναι σωστό δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Στο μυαλό σου ξέρεις πως το να βλέπεις ποpνο δεν είναι ότι πιο σωστό άρα ξεκινάς να έχεις τύψεις.

Επίσης επειδή είναι μια μορφή εξάρτησης όταν προσπαθείς να μείνεις μακριά και δεν τα καταφέρνεις μειώνεται και η αυτοπεποίθησή σου. Και καλό είναι να μην ξεχνάς και τα «υπερβολικά προσόντα» που υπάρχουν που μπορεί επίσης να σε κάνουν να υποτιμάς τον εαυτό σου

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι απλό και μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τι λες λοιπόν? Θα βλέπεις με την ίδια συχνότητα?

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!