Πως να κάνεις καλή εντύπωση σε μια γυναίκα από την πρώτη φορά

Πως να κάνεις καλή εντύπωση σε μια γυναίκα στην πρώτη επαφή, στο πρώτο ραντεβού ή γενικά την πρώτη φορά; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις τελικά…

Η πρώτη επαφή με μια γυναίκα είναι πολύ σημαντική είτε αποφασίσεις να προχωρήσεις τελικά μαζί της είτε όχι. Το παν είναι να την κάνεις να σε σκέφτεται χωρίς πολλές υπερβολές και χωρίς υπερβολική προσπάθεια.

Έτσι κι αλλιώς σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να κάνουν καλή εντύπωση. Τα περισσότερα πράγματα που θα διαβάσεις θα σου φανούν πάρα πολύ απλά όμως θα κάνουν τη διαφορά τελικά αν τα ακολουθήσεις…

 

 

Δες λοιπόν Πως να κάνεις καλή εντύπωση σε μια γυναίκα

Να είσαι ο εαυτός σου

Ο κανόνας αυτός είναι δοκιμασμένος και πάντα πετυχαίνει. Τώρα εσύ θα σκεφτείς… Μα πάντα είναι ο εαυτός μου. Όχι ίσως δεν είσαι. Πολλοί άντρες ίσως κι εσύ, υποσυνείδητα θεωρούν πως αρέσει κάποιος συγκεκριμένος τύπος άντρα στις γυναίκες και προσαρμόζουν τον χαρακτήρα τους σε αυτό.

Έτσι και δεν είσαι αυθεντικός και οι γυναίκες θεωρούν όλους τους άντρες ίδιους αφού ένα μεγάλο ποσοστό κάνει το συγκεκριμένο πράγμα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός με τη δική του προσωπικότητα και φρόντισε να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι.

Χαμογέλα.

Όλοι προτιμούν τους χαμογελαστους ανθρώπους! Το να χαμογελάς σε κάνει πιο προσιτό. Πρόσεξε…. Να χαμογελάς…Μην το παρατραβήξεις όμως.

Να είσαι καλοντυμένος.

Δεν εννοούμε απαραίτητα να βάλεις κοστούμι φυσικά. Να είσαι περιποιημένος και καλοντυμένος ακόμα και αν φοράς τζιν. Ένα προσεγμένο ντύσιμο θα σε κάνει να φαίνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ακόμα και αν δεν είσαι.

Μην ξεχνάς πως όλοι αποκτάμε πρώτη εντύπωση για τον απέναντι μας πρώτα από όλα από την εξωτερική του εμφάνιση. Πόσο μάλλον οι γυναίκες. Αν δεν το χεις με τα ρούχα, ζήτα βοήθεια από ένα φίλο ή μια γυναίκα φίλη σου.

Προσωπική υγιεινή

Είναι από τους σημαντικότερους κανόνες… Καθαρή ανάσα, τακτικό μπάνιο, αποσμητικά, να είσαι ξυρισμένος ή με περιποιημένο μούσι και γενικά πρόσεξε όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

Πρόσεξε τον τρόπο που της μιλάς.

Δεν είναι το φιλαράκι σου, είναι το ραντεβού σου. Ακόμα και αν δεν έχεις πολλά πράγματα να πεις μην ξεπεράσεις τα όρια όσο άνετα και να νιώσεις μαζί της. [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!