Θέλει να χωρίσετε; Δες τα 4 σημάδια!

Αν σε μία σχέση κάποιος από τους δύο αρχίζει να μην περνάει και τόσο καλά ή απλά βαριέται τότε τι είναι φυσικό να σκέφτεται για σας τους δύο; Μάλλον τον χωρισμό…Κι αν θέλει να χωρίσετε όντως, τότε πώς το καταλαβαίνεις;

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι είναι κάτι εύκολο αυτό, για κανέναν από τους δύο. Όμως αν δεν έχεις αυτό που θες και δεν καλύπτεσαι και ειδικά αν σου περάσει ο έpωτας και η αγάπη τότε τι άλλο μένει να κάνεις άραγε;

Ας δούμε λοιπόν τι αλλάζει στην συμπεριφορά κάποιου άντρα αλλά και γυναίκας αν θέλει να χωρίσει; Ποια είναι τα σημάδια που πρέπει να σε υποψιάσουν;

 

Πώς καταλαβαίνεις ότι θέλει να χωρίσετε

 

1.  Σε αποφεύγει

se apofeugei

Ένας άνθρωπος που θέλει να αραιώνει από έναν άλλο άνθρωπο, κοινώς να ξεκόβει θα αρχίσει και σιγά σιγά να προσπαθεί να μην βλέπονται και τόσο πολύ.

Πόσο μάλλον σε μία εpωτική σχέση που συνήθως είσαι με τον άλλον κάθε μέρα μαζί και κάνετε πόσα πράγματα.

Οπότε αν δεις ότι σου ακυρώνει ραντεβού, ότι λέει πως έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο τελευταία ή όλο βγαίνει με καμιά φίλη της που μπορεί και να χώρισε μόλις και θέλει παρηγοριά, άρχισε να ανησυχείς!

2. Σου λέει ψέματα

leei psemata

Μπορεί να λένε πως εμείς οι γυναίκες είμαστε του εύκολου ψέματος αλλά εγώ βλέπω ότι και σεις οι άντρες γίνεστε εξπερ και μεγάλοι ηθοποιοί όταν θέλετε να καλύψετε τις πομπές σας!

Αλλά να μου πεις πως θα το καταλάβεις πάντοτε το ψέμα, ειδικά αν είναι κάτι μικρό ή καλά σχεδιασμένο;

Αυτό δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο. Πρέπει να προσέχεις λιγάκι τις εκφράσεις του άλλου αλλιώς αν σε παίρνει και χωρίς να πέσεις σε κατινιές τσέκαρε ότι π.χ ήταν όντως εκεί που σου έλεγε.

3. Οι καυγάδες

zeugari pou tsakwnetai

Σε πολλούς τυχαίνει παρόλο που ξέρουν πολύ καλά ότι η σχέση τους δεν τραβάει άλλο, παραμένουν από συνήθεια.

Μπορεί βέβαια να είναι περισσότερο αδέλφια παρά εpαστές. Μπορεί και να τσακώνονται καθημερινά και να μην αντέχει ο ένας τον άλλον.

Ίσως όλο αυτό να είναι και ένα είδος μαζοχισμού και νομιζω έστω για μία φορά έτυχε σε όλους μας, ειδικά αν είσαι και της υπομονής έδωσες πιθανώς και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία.

Αλλά σίγουρα ξέρεις πως αν τσακώνεσαι ακόμη και για την πιο μικρή λεπτομέρεια με τον σύντροφό σου, αν δεν αντέχεις ούτε πέντε λεπτά την φωνή του, κάτι δεν πάει καθόλου καλά!

Αν πάλι είναι αυτός που βρίσκει ευκαιρία μόνο να σου φωνάζει, πάρε το χαμπάρι, θέλει να χωρίσετε.

4. Όχι πια seχ

sxesh tupikh

Εντάξει εδώ τι να σου πω; Το φωνάζει το πράγμα από μόνο του νομίζω.

Αν κοιμάσαι με τον άλλον στο ίδιο κρεβάτι και ούτε συ κάνεις καμιά κίνηση, ούτε αυτός ή έχετε συνέχεια πονοκέφαλο, κούραση και άλλα τέτοια, άστο καλύτερα.

Μην σου πω φύγε πρώτα εσύ πριν προλάβει να σε χωρίσει. Έτσι για να κάνεις και το ξαφνικό σου!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!