10 Σημάδια ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση!

Οι σχέσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες στη ζωή μας. Μια σωστά δομημένη σχέση γεμίζει τη ζωή του ανθρώπου, του δίνει δύναμη και αποτελεί το αποκούμπι του στις δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να δένονται πολύ με τους άλλους. Οι άνθρωποι αυτοί επιθυμούν κάτι πιο χαλαρό και σε πολλές περιπτώσεις πιο εφήμερο.

Για να μην βρεθεί, λοιπόν, κανείς προ εκπλήξεως και πληγωθεί στο τέλος, εδώ βρίσκονται τα 10 σημάδια των ανθρώπων που δεν είναι έτοιμοι για να κάνουν μια σοβαρή σχέση.

 

Δες επίσης: 6 Σημάδια που δείχνουν ότι σε απατάει!

 

Πως θα καταλάβεις οτι δεν θέλει σοβαρή σχέση!

 

1. Προτιμούν να “παίρνουν” από το να “δίνουν”pairnoun anti na deinoun

Οι άνθρωποι που δεν είναι έτοιμοι να αναπτύξουν σοβαρή σχέση, είναι συνήθως εκείνοι που απολαμβάνουν όσα τους προσφέρει ο/η σύντροφός τους χωρίς να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Αποφεύγουν να στηρίζουν το άτομο που είναι μαζί και να του δίνουν χρόνο και προσοχή. Είναι πιο απομακρυσμένοι και προτιμούν να μην προσφέρουν στη σχέση, κάτι που τους χαροποιεί και τους κάνει να αισθάνονται πως έχουν τον έλεγχο.

 

2. Δεν έχουν κάνει μεγάλη σχέση στο παρελθόν.

prohgoumenes sxeseis

Δεν είναι δα και μεγάλο μυστικό αυτό. Αν ένας άνθρωπος δεν έχει κάνει μεγάλη σχέση στο παρελθόν, το πιο πιθανό είναι πως ούτε αυτή τη φορά θα κάνει. Συνήθως, οι σχέσεις που είχαν στο παρελθόν ήταν μικρής διάρκειας, χωρίς σημασία και με πλήρη απουσία δέσμευσης, πράγμα που σημαίνει πως δεν αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια για να κάνουν τις σχέσεις του να πετύχουν.

 

3. Είναι αόριστοι.

mperdemenh
Αδυνατούν να προσδιορίσουν τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σχέσης σας. Δεν μπορούν να περιγράψουν τι σημαίνει να είσαι σε σχέση ή τι θέλουν από μια σχέση. Σε τέτοιες ερωτήσεις απαντούν με γενικολογίες και δεν γίνονται ποτέ συγκεκριμένοι σχετικά με αυτά που προσδοκούν και αισθάνονται.

 

4. Έχουν πληγωθεί στο παρελθόν.

exei plhgw8ei
Προσοχή σε αυτό! Αν έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν ή επανειλημμένα, θα αποφύγουν να δεθούν εύκολα. Είναι η φυσική τους άμυνα απέναντι στον ψυχικό πόνο. Φοβούνται να δεθούν ξανά, να επενδύσουν χρόνο και συναίσθημα σε μία σχέση, γιατί ο πόνος στο τέλος είναι πολύ δυσβάσταχτος. Προτιμούν να κρατούν απόσταση ασφαλείας και να αποφεύγουν μια σοβαρή σχέση.

 

5. Αποφεύγουν του φίλους και την οικογένειά σου.

sxeseis pe8erika kai filoi

Οι φίλοι σου, η οικογένεια σου κι όλοι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι αντιπροσωπεύουν την δέσμευση. Φοβούμενοι την δέσμευση, θα αποφύγουν να γνωρίσουν οποιονδήποτε είναι πολύ στενά δεμένος μαζί σου, γιατί για αυτούς, η γνωριμία αυτή σηματοδοτεί το πέρασμα της σχέσης από την απλοϊκή της μορφή σε μια πιο επίσημη.

 

6. Δεν δείχνουν σημάδια προόδου.

proodeutikh

Η ανάπτυξη και η πρόοδος είναι απαραίτητα στοιχεία για τη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Τα άτομα που δεν είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο, αρκούνται στην στασιμότητα. Δεν βοηθούν το άτομο με το οποίο είναι μαζί να νιώσει ασφάλεια και να αναπτύξει την εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για την εξέλιξη της σχέσης. Προτιμούν να αφήσουν την σχέση στα αρχικά της στάδια, χωρίς να καλλιεργήσουν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη.

 

7. Έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις.

grinia sxesis

Μπορεί να λένε πως είναι τελειομανείς και να παραπονιούνται συνέχεια για το παραμικρό, ζητώντας κάθε φορά κάτι παραπάνω από εσένα, αλλά στην πραγματικότητα απλά δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τις χαρές της σχέσης. Αν θέλουν όλα γύρω από την σχέση σας να είναι τέλεια, να μην υπάρχουν ποτέ θέματα και παρεξηγήσεις, δεν έχουν καταλάβει ότι ακόμα και οι καυγάδες είναι αναμενόμενοι σε μια σχέση, πράγμα που τους κάνει να μην είναι έτοιμοι για κάτι πιο σοβαρό.

 

8. Βλέπουν μόνο τα αρνητικά μιας σχέσης.

sxesh arnhtika

Αντί να χαρούν και να απολαύσουν τα θετικά που προσφέρει μια σχέση, προσκολλώνται στα αρνητικά. Δεν βρίσκουν πλεονεκτήματα ή ακόμα και αν βρίσκουν, τα μειονεκτήματα είναι περισσότερα για αυτούς. Παραπονιούνται συχνά σε δικά τους άτομα για τη σχέση τους και δεν διστάζουν να παραπονεθούν ακόμα και στο σύντροφό τους.

 

9. Έχουν θέματα εμπιστοσύνης με άλλους ανθρώπους.

empistosini sxeshs

Είναι συνεχώς καχύποπτοι και δεν εμπιστεύονται εύκολα τον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί. Φοβούνται συνεχώς ότι το άτομο με το οποίο είναι μαζί θα τους προδώσει και θα τους πληγώσει. Αν κάποιο άτομο έχει τέτοια θέματα εμπιστοσύνης, δεν έχει και καταλάβει ότι είναι αναγκαίο να εμπιστεύεσαι τον άλλο και μάλλον δεν είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση.

 

10. Θέλουν να έχουν την ελευθερία τους.

eleu8eria sxesewn

Λατρεύουν την ελευθερία και η λέξη σχέση έχει γίνει ταυτόσημη στο μυαλό τους με την λέξη καταπίεση. Για το λόγο αυτό αποφεύγουν οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει την ελευθερία και προτιμούν να μην δένονται σε σχέσεις για να διατηρήσουν όσο το δυνατό περισσότερο το αίσθημα αυτό.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!