6 Στοιχεία που δείχνουν ότι έχεις υψηλή ευφυΐα!

Νομίζεις ότι η υψηλή ευφυΐα είναι προνόμιο ελάχιστων ανθρώπων και ξεχωρίζουν στον τρόπο ζωής τους, στον τρόπο που μιλάνε ή έχουν εμφανή χαρακτηριστικά και μπορείς να το αντιληφθείς αμέσως;

Κι όμως όλοι μας μπορούμε να είμαστε πολύ έξυπνοι και απλά να μην το γνωρίζουμε, γιατί πολύ απλά η ευφυΐα δεν είναι ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό όπως το ύψος που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Είναι κάτι που μπορεί όλοι να το έχουμε, αλλά να μην το γνωρίζουμε ή να μην πιστεύουμε στις ικανότητες μας και στη δύναμη του μυαλού μας.

Υπάρχουν όμως κάποια χαρακτηριστικά που αν είναι μέρος της συμπεριφοράς σου, μπορούν να αποδείξουν ότι είσαι πραγματικά έξυπνος άνθρωπος.

 

Πώς φαίνεται ότι είσαι πολύ έξυπνος

 

Σε κουράζουν οι μικρές συζητήσεις

vareth syzhthsh

Οι μικρές συζητήσεις για θέματα που ακούτε συχνά σας κουράζουν απίστευτα. Αυτό που σας αρέσει είναι να κάνετε μακροσκελείς συζητήσεις με πολιτιστικά θέματα για την τέχνη, την πολιτική, την φύση με άτομα που έχουν εμπεριστατωμένη άποψη και αντίλογο.

Σκέφτεσαι πολύ, μιλάς λίγο

skepsh

Μπορεί η περισσότεροι γύρω σου να νομίζουν ότι είσαι υπερβολικά εσωστρεφής και δεν συζητάς εύκολα, αλλά η αλήθεια είναι πως γνωρίζεις ότι ένας μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί τον τρόπο που εσύ σκέφτεσαι και χρησιμοποιείς το μυαλό σου, γι’ αυτό προτιμάς να μιλάς λίγο και μόνο όταν έχεις κάτι σημαντικό να πεις ή μια τρομερή ιδέα που μόλις σκέφτηκες.

Η δουλειά σου μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς

vareth douleia

Αναζητάς συνεχώς το κάτι παραπάνω, την εξέλιξη και οι καθημερινές υποχρεώσεις στη δουλειά μπορούν να σε κάνουν να βαρεθείς πολύ εύκολα. Ο προϊστάμενος και ο διευθυντής σου όμως θέλουν να ολοκληρώνεις και τα διαδικαστικά, τα οποία εσύ βαριέσαι να κάνεις και γι’ αυτό μπορεί να έρχεστε συχνά σε αντιπαράθεση. Εκτός αυτού μπορεί να μην σε αφήνουν να δημιουργήσεις αυτό που εσύ θέλεις και γι’ αυτό να καταντάει ακόμα πιο βαρετό.

 Σε χαρακτηρίζει η έλλειψη δράσης

skepsh gia drash

Συχνά είσαι χαμένος μέσα στους στοχασμούς σου και γι’ αυτό δεν κινητοποιείσε εύκολα και συχνά χρειάζεσαι κάποιον άλλο να σου δώσει ώθηση. Ακόμα κι αυτό όμως κάποιες φορές δεν είναι αρκετό και γι’ αυτό πολλοί μπορεί να σε χαρακτηρίζουν τεμπέλη και να νιώθεις υποτιμητικά γι’ αυτό, εσύ όμως γνωρίζεις ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια.

Είστε απρόσιτοι

gig

Σαν απόρροια όλων των προηγούμενων, όταν βαριέσαι να ακούσεις τα απλά καθημερινά θέματα που συζητιούνται σε κάθε παρέα, επιλέγεις να μένεις με τις σκέψεις σου και δεν κινητοποιείσαι ούτε να βγεις από το σπίτι, αν δεν επιμείνουν οι άλλοι τότε δεν είναι και παράλογο να σε θεωρούν απόμακρο. Μπορεί όλο αυτό να οφείλεται στην υψηλή σου ευφυΐα, αλλά είναι σημαντικό το να έχεις και φίλους δίπλα σου.

Σου είναι δύσκολο να εpωτευτείς

single

Η αναζήτηση του μεγάλου έpωτα ίσως είναι πολύ δύσκολη για σένα. Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να είναι αρκετά ενδιαφέρων, να έχετε πολλά θέματα να συζητήσετε, αλλά επειδή είσαι αρκετά αναλυτικός και ανεξάρτητος και αυτός μπορεί να κάνει τους άλλους να σε θεωρούν χλιαρό για σύντροφο. Επίσης επειδή σου λείπει η έλλειψη αυθορμητισμού, μπορεί να χάσεις το ενδιαφέρον σας για το αντικείμενο του πόθου πολύ εύκολα και γρήγορα, με αποτέλεσμα να χάνεις στην αγάπη.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!