20 Εμπνευσμένα αποφθέγματα που θα σου φτιάξουν τη μέρα!

Η ζωή είναι γεμάτη με χαρές και λύπες και αυτό άλλωστε είναι και το νόημα της γιατί αν υπήρχε μόνο μία κανονικότητα σίγουρα θα βαριόμασταν. Κάποιες φορές όμως οι δυσκολίες ίσως να μας παίρνουν από κάτω και να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και τις σκέψεις μας.

Είναι όμως όλα τόσο δύσκολα ή μήπως παίζει ρόλο η οπτική γωνία από την οποία βλέπουμε τα πράγματα; Τα πάντα είναι στο μυαλό λέει ο σοφός λαός και σίγουρα πρέπει να αλλάζουμε τρόπο σκέψης και να αντιμετωπίζουμε όσα συμβαίνουν με θετική σκέψη και ενέργεια για να ανταποκριθούμε σε όσα συμβαίνουν.

Ακόμα όμως και αν βρίσκεσαι σε εκείνες τις μαύρες μέρες που κλείνεσαι στον εαυτό σου και προσπαθείς να βρεις τρόπο να αλλάξεις στάση μπορείς να βρεις τη λύση σε κάποια αποφθέγματα που θα σου φτιάξουν τη μέρα.

Σίγουρα δεν υπάρχει ένας διακόπτης που να μας κάνει χαρούμενους από τη μια μέρα στην άλλη, αρκεί όμως λίγη τροφή για σκέψη και θα συνειδητοποιήσουμε το πραγματικό νόημα της ζωής, αλλά και όσα είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Δες επίσης: 7 Πράγματα που πρέπει να μάθεις και να κατανοήσεις γρήγορα στη ζωή σου!

 

Ρήσεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις

einstein's quote

1.  “Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι να ζήσεις τη ζωή.Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα.Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα.  A.Einstein

2. “Τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου είναι εκείνα που αποφασίζεις ότι τα προβλήματά σου είναι μόνο δικά σου. Δεν κατηγορείς γι’ αυτά τη μητέρα σου, την οικολογία ή τον πρόεδρο. Συνειδητοποιείς ότι εσύ ελέγχεις το πεπρωμένο σου.” A. Ellis

3. “Το πρόβλημα με το να μην έχεις έναν στόχο είναι ότι μπορεί να ξοδέψεις τη ζωή σου, τρέχοντας πάνω-κάτω στο γήπεδο και ποτέ να μην σκοράρεις.”

4. “Αν ότι κάνεις δεν είναι το πάθος σου, τότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.”

5.  “Ο άνθρωπος που λέει ότι κάτι είναι αδύνατο, δεν θα πρέπει να διακόπτει αυτόν που το πραγματοποιεί.”

6. “Δεν είναι ποτέ αργά για να γίνεις αυτό που ίσως να είχες γίνει.” G.Elliot

quote elpida gia to mellon

7. “Όλα μας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να έχουμε το θάρρος να τα ακολουθήσουμε.” W.Disney

8. “Ό,τι το μυαλό μπορεί να σκεφτεί, μπορεί και να το πραγματοποιήσει.” N.Hill

9. “Δεν είναι ότι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα δεν προσπαθούμε,επειδή δεν προσπαθούμε είναι τα πράγματα δύσκολα.”  Seneca

10. “Τα σπουδαία μυαλά συζητούν για ιδέες. Ο κοινός νους συζητά για γεγονότα. Οι στενόμυαλοι συζητούν για τους άλλους ανθρώπους.”  E.Roosvelt

11. “Η βαρύτητα δεν είναι υπεύθυνη για το ότι οι άνθρωποι πέφτουν στην αγάπη.” A.Einstein

einstein gia agaph

12. “Αν η ευκαιρία δεν σου χτυπήσει, χτίσε μια πόρτα.” M. Berle

13. “Ο ουρανός ποτέ δεν ήταν το όριο. Είμαστε τα δικά μας όρια. Όλα είναι στο να σπάσουμε τα όρια μας και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να ζήσουμε την καλύτερη ζωή.

14. “Ποτέ μην λες ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο. Έχεις ακριβώς τον ίδιο χρόνο όσο η Keller, ο Pasteur, η Μητέρα Τερέζα, ο Leonardo Da Vinci, ο Thomas Jefferson και ο Albert Einstein.”

15. “Πρώτα σε αγνοούν. Ύστερα σε κοροϊδεύουν. Μετά σε πολεμούν. Μετά τους νικάς.” M.Gandhi

skepseis gandhi

16.  “Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις την κατεύθυνση του ανέμου, προσάρμοσε τα πανιά σου.”

17.  “Όλα όσα θέλεις πρέπει να είναι δικά σου: το είδος της δουλειάς που θέλεις, τις σχέσεις που χρειάζεσαι,
την κοινωνική, πνευματική και αισθητική διέγερση που χρειάζεσαι που θα σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος και πλήρης, τα χρήματα που θέλεις για την ζωή που θέλεις να ζήσεις, και όποια απαίτηση χρειάζεται (ή και όχι) για να σε κάνει επιτυχημένο ή να δίνεις στους άλλους. Αν δεν προσπαθείς για όλα αυτά, ποτέ δεν θα τα έχεις. Για να προσπαθήσεις για αυτό αρκεί να ξέρεις τι θέλεις.”

18. “Όταν εύχεσαι να ήσουν κάποιος άλλος, χάνεις το άτομο που είσαι ήδη.”

19.  “Η αυτοπεποίθηση δεν προκύπτει από το να είσαι πάντα σωστός, αλλά από το να μην φοβάσαι να είσαι λάθος.”

20.  “Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Μην τον σπαταλήσεις ζώντας τη ζωή κάποιου άλλου. Μην παγιδευτείς από το δόγμα κατά το οποίο η ζωή είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων άλλων ανθρώπων. Μην αφήσεις τον θόρυβο από τις σκέψεις των άλλων να πνίξουν την δική σου βαθύτερη φωνή. Και το πιο σημαντικό, να έχεις το θάρρος να ακολουθείς την καρδιά και τη διαίσθησή σου, με έναν τρόπο γνωρίζουν ήδη τι πραγματικά θέλεις να γίνει. Οτιδήποτε άλλο είναι δευτερεύον.” S.Jobs

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Stoiximan.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!