Πως να χάσεις βάρος στον ύπνο σου!

Προσπαθείς να χάσεις βάρος αλλά δυσκολεύεσαι και απογοητεύεσαι συνεχώς, ή οι ρυθμοί της ζωής σου δεν βοηθούν να έχεις ένα πρόγραμμα διατροφής κατάλληλο για σένα και για τον σκοπό σου. Οι ειδικοί πλέον λένε: χάσε βάρος ενώ κοιμάσαι!

Αν μόνο στα όνειρα σου βλέπεις πώς χάνεις βάρος, δεν πειράζει, γιατί ίσως μπορείς να χάνεις όντως κιλά ενώ βλέπεις όνειρα! Πλέον οι γνώσεις μας για τη διατροφή είναι περισσότερες, και μπορούμε κάθε κολλημένη ζυγαριά να την ξεκολλήσουμε και να δούμε αποτελέσματα! Ακολούθησε τις παρακάτω εύκολες και απλές συμβουλές και θα δεις την διαφορά!

 

Κοιμήσου για να χάσεις βάρος

xase-baros-koimisou

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιμηθείς. Ένα οκτάωρο κάθε βράδυ είναι χρυσάφι για τον μεταβολισμό και τις καλές λειτουργίες του σώματος γενικότερα. Οι άνθρωποι που κοιμούνται αρκετά και τις σωστές ώρες μεταβολίζουν περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της μέρας, άρα μπορούν να χάσουν πιο εύκολα βάρος. Επιπλέον, το δέρμα σου θα λάμψει και θα έχεις καλύτερες επιδόσεις στα πράγματα που κάνεις.

Μην κοιμάσαι σε υπερβολική ζέστη

xase-baros-zesti

Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν να καίμε περισσότερες θερμίδες την ώρα που κοιμόμαστε! Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα πρέπει να δουλέψει πιο πολύ για να ζεσταθεί, κι έτσι καίει τουλάχιστον 80 παραπάνω θερμίδες την ημέρα.

Κλείσε τελείως τα φώτα

xase-baros-fota

Φώτα, οθόνες και κινητό μπορεί να βλάψουν τον ύπνο σου. Οι τελευταίες έρευνες γύρω από το θέμα δείχνουν πώς ο μεταβολισμός επηρεάζεται από όλα αυτά τα φώτα. Οπότε φρόντιζε να τα κλείνεις, για να κοιμάσαι στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα όποτε είναι δυνατό, προσπάθησε μία ώρα πριν τον ύπνο να μην κάθεσαι στον υπολογιστή!

Φάε πρωτεΐνη

xase-baros-proteini

Φαίνεται πώς η πρωτεΐνη σε ρόφημα πριν τον ύπνο, βοηθάει τον μεταβολισμό, αφού ξυπνάς το πρωί και ξεκινάει η καύση θερμίδων. Επίσης, τα ροφήματα αυτά μπορούν να αντικαταστήσουν με ελάχιστες θερμίδες ένα βραδινό γεύμα που θα σε παχύνει και δεν θα σου δώσει αυτά που χρειάζεσαι για ένα πιο ευχάριστο ύπνο. Αν δεν ξέρεις ποιο ρόφημα να επιλέξεις δες τις καλύτερες πρωτεΐνες για το 2016!

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!