Οι 7 πιο ακριβές ράτσες σκύλων του κόσμου!

Όλοι αγαπάμε τα κατοικίδια και θέλουμε να έχουμε ένα στο σπίτι μας. Τουλάχιστον οι περισσότεροι για να είμαι πιο σωστός. Κάποιοι επιλέγουν να πάρουν ένα αδέσποτο στην προστασία τους, καθώς νιώθουν ότι βοηθάνε και άλλοι προτιμούν να πάρουν ένα σκυλάκι ράτσας από κάποιο κατάστημα.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι θέλει να κάνει. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις αυτό που βγαίνει σαν αποτέλεσμα είναι μια ακόμα ευτυχισμένη ψυχή. Το θέμα είναι ότι οι έμποροι εκμεταλλεύονται κάποιες ράτσες σκύλων και τις πουλάνε σε ιδιαίτερα αυξημένες τιμές. Σήμερα θα σου δείξω 7 από αυτές.

 

7 Ακριβές ράτσες σκύλων!

 

Θιβετιανό

megaloi skuloi

Δες επίσης Γιατί τα σκυλιά τινάζουν τα πόδια τους αφού κάνουν την ανάγκη τους!

Έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ για την προστασία κοπαδιών. Είναι πολύ καλός φύλακας αλλά γαβγίζει σε όποιον βλέπει. Είναι μια ράτσα που πρέπει να την αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη προσοχή. Η τιμή του βρίσκεται στα 7.000-10.000 δολάρια.

Φαραώ

skuloi aggouria.net

Είναι ιδιαίτερα πιστό στο αφεντικό του αλλά δεν είναι καλός φύλακας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο αλλά μπορεί να μείνει σε ένα διαμέρισμα αρκεί να το βγάζεις έξω για την βόλτα του. Η τιμή του βρίσκεται στα 5.000-8.000 δολάρια.

Γερμανικός ποιμενικός

germanikos pimenikos

Όλοι γνωρίζουμε την συγκεκριμένη ράτσα από την ταινία K-9 ή τον αστυνόμο Rex για τους παλιούς. Είναι ιδιαίτερα πιστός και πολύ καλός φύλακας καθώς θα σε προστατέψει από οποιονδήποτε κίνδυνο μπορεί. Η τιμή του είναι περίπου 6.500 δολάρια.

Καναδικός εσκιμώος (Canadian Eskimo Dog)

akrivoi skuloi

Δες επίσης 14 λόγους για να πάρεις έναν Γερμανικό Ποιμενικό!

Είναι μία από τις παλαιότερες ράτσες που υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Είναι πολύ πιστή και ιδιαίτερα έξυπνη αλλά τείνουν προς εξαφάνιση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τιμές έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα. Αν θέλεις να το αποκτήσεις πρέπει να δώσεις πάνω από 6.000 δολάρια.

Ροτβάιλερ

akrives ratses

Μία ράτσα γνωστή ως άγρια καθώς το όνομά τους παραπέμπει σε κάτι άγριο. Αυτό όμως δεν ισχύει καθώς θα επιτεθούν μόνο όταν νιώσουν ότι απειλούνται. Είναι καλοί φύλακες και η τιμή τους είναι πάνω από 6.000 δολάρια.

Μαλτέζ

mikra skulia

Είναι αρκετά γνωστά για το μικρό τους μέγεθος. Μπορούν να χωρέσουν ακόμα και σε μια γυναικεία τσάντα. Έχουν πολύ ενέργεια για παιχνίδι αλλά γαυγίζουν πάρα πολύ. Αυτό έχει αποτέλεσμα κάποια κουτάβια να καταλήγουν σε καταφύγια. Είναι ιδανικά για διαμέρισμα λόγο μεγέθους αλλά πρέπει να έχεις καλή ηχομόνωση και γερά νεύρα. Για να το αποκτήσεις χρειάζεσαι και γερή τσέπη καθώς η τιμή που θα το βρεις είναι στα 5.000 δολάρια.

Αγγλικό μπουλντόγκ

bulldog

Δες επίσης τις 10 εξυπνότερες ράτσες σκύλων!

Είναι μια πολύ καλή συντροφιά και πολύ ήσυχη. Ωστόσο είναι πολύ ευαίσθητη ράτσα και μπορεί να μολυνθεί αρκετά συχνά. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να βρεις ένα καλό κτηνίατρο και να τον επισκέπτεσαι αρκετά συχνά έστω και προληπτικά. Είναι πολύ πιστό αλλά η τιμή του είναι λίγο υψηλή καθώς βρίσκεται στα 3.000 δολάρια.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!