Ο Mark Zuckerberg έχασε στο scrabble από κορίτσι λυκείου!

Όλοι γνωρίζουμε το facebook πλέον. Πολλοί το επισκέπτονται καθημερινά για να μιλήσουν με φίλους, να ανεβάσουν φωτογραφίες και να δουν διάφορες αναρτήσεις. Ο Mark Zuckerberg είναι ένας από τους δημιουργούς του facebook. Οι πληροφορίες λένε ότι “έκλεψε” την ιδέα και έγινε πλούσιος από αυτή. Δεν είναι και ο πιο έντιμος άνθρωπος από ότι φαίνεται.

Είναι γνωστό ότι είναι πολύ ανταγωνιστικός σαν χαρακτήρας και δεν του αρέσει να χάνει. Πόσο μάλλον από ένα κορίτσι λυκείου. Δυστυχώς για τον ίδιο, το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να προγραμματίζει υπολογιστές. Αν και από το πείραμα που έκανε με την τεχνητή νοημοσύνη μας δείχνει ότι δεν είναι ο καλύτερος ούτε σε αυτό.

 

Ο Mark Zuckerberg υπέστη μεγάλη ήττα στο scrabble από κορίτσι λυκείου!

mark zuckerberg aggouria.net

Δες επίσης Προσοχή: Το Facebook ακούει τις συζητήσεις σου!

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Είναι CEO και ιδρυτής του facebook και η περιουσία του αυτή τη στιγμή είναι 71 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το 50% των Αμερικανών πολιτών ηλικία μεταξύ 18-29 ετών, διέγραψαν το facebook από το smartphone του τον περασμένο χρόνο.

Μπορεί η τράπεζά του να είναι γεμάτη και να χειρίζεται πολύ καλά τα χρήματά του, αλλά έχει πολλά αδύναμα σημεία. Φυσικά δεν μπορεί ο καθένας να γίνει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μόνο με την τύχη του. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και να στοχεύεις ψηλά. Επίσης, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να βγάλεις από την μέση όποιον σου αντιστέκεται.

paixnidi scrabble

Δες επίσης Πως επηρεάζει το Facebook τους ζηλιάριδες και την ψυχολογία μας!

Πρόσφατα έγινε μία ανάρτηση που μιλάει για το πόσο ανταγωνιστικός είναι, λέγονται ότι φτάνει σε τρομακτικό επίπεδο. Ποια ήταν όμως τα συναισθήματά του όταν έχασε από ένα κορίτσι λυκείου στο scrabble; Το κορίτσι είναι η κόρη ενός φίλου του Zuckerberg και η απάντηση για την ήττα του ήταν να φτιάξει ένα πρόγραμμα για να μπορέσει να την νικήσει.

Αυτό που έκανε το πρόγραμμα είναι να του δίνει γράμματα και να σου δίνει τις πιθανές λέξεις που μπορούν να φτιαχτούν. Φυσικά δεν χρειάζεται να σου πω ότι αυτό θεωρείται κλεψιά. Τελικά ξεκίνησαν και δεύτερη παρτίδα χωρισμένοι σε 2 ομάδες. Αυτοί που υποστήριζαν τον άνθρωπο και αυτοί που υποστήριζαν τον υπολογιστή. Το κορίτσι είπε ότι δεν τελείωσε το παιχνίδι γιατί προσγειώθηκαν αλλά είχε ένα πολύ μικρό προβάδισμα ο Zuckerberg.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!