Νιγηριανός έθαψε τον πατέρα του σε BMW 75.500 ευρώ!

Ο θάνατος δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα ευχάριστο γεγονός ειδικά για τα παιδιά. Γι’ αυτό και κάποιοι το παρακάνουν στην κηδεία προσπαθώντας να τιμήσουν τον γονιό τους, αλλά και να δείξουν την απεριόριστη αγάπη που είχαν προς το πρόσωπο του. Μερικοί άνθρωποι όμως το παρακάνουν ξεπερνώντας τα όρια της υπερβολής!

Έχουμε δει να γίνονται μέχρι και πάρτι τη μέρα της κηδείας, λόγω του ότι ο αποθανόντας είχε ζητήσει από την οικογένεια του να μην θρηνήσει για τον χαμό του. Αλλά το να θάβεται ένας άνθρωπος μέσα στο αγαπημένο του αυτοκίνητο αντί για να μπαίνει σε φέρετρο πρώτη φορά το βλέπουμε!

 

Έθαψε τον ηλικιωμένο πατέρα του μέσα σε μια ολοκαίνουρια BMW αντί για φέρετρο!

perierges eidiseis kosmos

Δες επίσης το 3χρονο κοριτσάκι ξύπνησε την ώρα της κηδείας της!

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Ihiala της Νιγηρία, όταν ο πλούσιος γιος ενός ηλικιωμένου άντρα, εν ονόματι Azubuike, αποφάσισε να αγοράσει μια ολοκαίνουρια BMW αξίας 75500 ευρώ για να θάψει τον πατέρα του. Οι χωρικοί έσκαψαν περίπου δύο μέτρα για να βάλουν το αμάξι, ενώ ήταν ντυμένοι σαν σοφέρς για να ταιριάζουν με την περίσταση.

Αυτό που τον έκανε να πάρει μια τέτοια απόφαση ήταν το ότι είχε υποσχεθεί στον πατέρα του ότι κάποια μέρα θα του έπαιρνε ένα γρήγορο και πολυτελές αυτοκίνητο. Προφανώς, η φωτογραφία αυτή έγινε viral στα social media και όπως ήταν επόμενο τα σχόλια ήταν ποικίλα λόγω των χρημάτων που ξοδεύτηκαν άσκοπα.

Το καλύτερο όμως που δήλωσε ο Azubuike είναι ότι φρόντισε το αυτοκίνητο που θα αγοράσει να έχει και Sat Nav, δηλαδή σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, για να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο του για τις πύλες του παραδείσου. Το ίδιο όμως είχε συμβεί πριν αρκετά χρόνια στην Νότια Καρολίνα όπου ένας 90χρονος είχε θαφτεί μέσα στην αγαπημένη του Pontiac Catalina.

Δες επίσης Με φωτογραφία του 12χρονου γιου της στο φέρετρο λέει όχι στο bullying!

Και που είσαι ακόμα. Υπάρχουν και χειρότερα, μιας και πριν από μόλις δύο χρόνια είχαν εμφανιστεί strippers στην κηδεία ενός άντρα στην Κίνα, οι οποίες χόρευαν γύρω από το φέρετρο σαν να ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό και ο κόσμος από κάτω τις βιντεοσκοπούσε!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!