“Νεκροταφείο” πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα!

Πόσα περίεργα πράγματα έχουμε ακούσει ότι συμβαίνουν στην Κίνα; Σίγουρα πάρα πολλά! Από την μία πλευρά βάζουν τους επισκέπτες του ζωολογικού μέσα σε κλουβιά και από την άλλη, ετοιμάζουν λεωφορείο που θα “καταπίνει” την κίνηση.

Αυτή τη φορά όμως, μία είδηση που κυκλοφόρησε, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Πως θα σου φαινόταν όμως αν άκουγες πως στην Κίνα υπάρχει “νεκροταφείο” πολυτελών αυτοκινήτων, το οποίο φυσικά δεν το γνώριζαν οι αρχές; Περίεργο και όμως αληθινό…

Δες στην συνέχεια το τι συνέβη ακριβώς και τι αυτοκίνητα βρήκαν!

 

Βρέθηκε η “σορός” 200 πολυτελών αυτοκινήτων στην Κίνα!

nekrotafio politelon amaksion aggouria.net

Στην Τσενγκντού, η οποία είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Σιτσουάν, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα, βρέθηκαν περισσότερα από 200 αυτοκίνητα εγκαταλελειμμένα, μέσα στα οποία ήταν και πάρα πολλά σεντάν πολυτελείας. Μερικά από αυτά τα αμάξια ήταν Audi, Mercedes-Benz, Bentley και Land Rover και όπως καταλαβαίνεται η αξία τους είναι αρκετά μεγάλη!

paratimena akriva autokinita kina

Επί της ουσίας, βρέθηκαν παρατημένα σε ένα δημόσιο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου είχαν κρυφτεί από τα χόρτα που είχαν φυτρώσει και υποδήλωναν πως βρίσκονταν εκεί παρατημένα για πολλά χρόνια.

poluteli autokinita

Μόνο οι δύο από τις Bentley που βρέθηκαν, πιστεύεται ότι κοστίζουν περίπου 3 εκατομμύρια γιουάν το καθένα, δηλαδή 405.000€. Πως είναι δυνατόν όμως να ξεχάσει κάποιος ένα τόσο ακριβό αμάξι στο parking;

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, πολλά από τα συγκεκριμένα οχήματα είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές υποθέσεις, ενώ τα υπόλοιπα τα είχαν χρησιμοποιήσει έπειτα οι δράστες για την διαφυγή τους και για να χάσουν τα ίχνη τους.

egkatalelimena amaksia

Όσο για τις εγκληματικές υποθέσεις, η αστυνομία δήλωσε πως ήταν αρκετά πολύπλοκες και συνεργάστηκαν πολλά τμήματα, ούτως ώστε να καταφέρουν να επιλύσουν τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Τον τελευταίο χρόνο όμως, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να επιτρέπουν στα δικαστήρια να βγάζουν αυτά τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, που έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες, σε δημοπρασία, με σκοπό να κερδίζει κάτι το κράτος από όλη αυτή την υπόθεση και να μην μένουν για χρόνια έτσι ανεκμετάλλευτα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!