Με φωτογραφία του 12χρονου γιου της στο φέρετρο λέει όχι στο bullying!

Το bullying είναι ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας. Βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις όλο και περισσότερα περιστατικά εκφοβισμού και δυστυχώς πολλά από αυτά δεν έχουν αίσιο τέλος. Είναι κρίμα να χάνουν την ζωή τους τόσα παιδιά επειδή πολύ απλά κάποια άλλα δεν έχουν μάθει να σέβονται τον διπλανό τους και τις όποιες ιδιαιτερότητες μπορεί να έχει.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν ένας 12χρονος από το Σαουθάβεν του Μισισιπή, ο οποίος βίωνε τον εκφοβισμό από τους συμμαθητές του σχεδόν όλα τα χρόνια που πήγαινε στο σχολείο.

 

Μάνα προειδοποιεί για το bullying ποστάροντας μια φωτογραφία του νεκρού γιου της στο φέρετρο !

nekro paidi idisi

Ο μόλις 12 ετών Andy, πέθανε στις 6 Μαρτίου, αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα για την οικογένειά του, εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να φτάσει σε αυτό το σημείο και το τι περνούσε καθημερινά στο σχολείο. Το νεκρό του σώμα βρέθηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό του.

eidisis kosmos aggouria.net

Δες επίσης Συγκινητικό video: Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν μέχρι που…

Καθώς όμως ο γιος της είχε δώσει τα ονόματα των ατόμων που τον εκφόβιζαν, η μητέρα του τα έδωσε στην αστυνομία με αποτέλεσμα να ανακρίνονται για την υπόθεση. Το παιδί όμως είχε ξανά αναφέρει ότι κάποιοι τον ενοχλούσαν και η μητέρα του είχε απευθυνθεί στον διευθυντή του σχολείου του.

mama minima bullying

Προφανώς, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα και όπως δήλωσε η μητέρα του Andy, Cheryl Hudson, θα μπορούσαν να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα για να βοηθήσουν τον γιο της αλλά προτίμησαν να αγνοήσουν τα παράπονα του. Έπειτα, από αυτό το τραγικό συμβάν η μάνα του αποφάσισε να αφιερωθεί στην παρεμπόδιση άλλων οικογενειών να υποφέρουν από την ίδια απώλεια.

Έτσι, αποφάσισε να κοινοποιήσει στον λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από το νεκρό παιδί της για να ευαισθητοποιήσει τους bullies, αλλά και να προειδοποιήσει όλες τις οικογένειες ώστε να λάβουν πιο δραστικά μέτρα. Όπως αναφέρει και η ίδια, αυτά τα άτομα αισθάνονται τις ανασφάλειες ενός ατόμου και πατάνε επάνω σε αυτό.

paidi thuma bullying

Δες επίσης Καθηγήτρια ανάγκαζε μαθητές να κάνουν SEΧ μαζί της για τους βαθμούς!

Πολύ σημαντικό είναι όμως και το ότι έως και το 44% των αυτοκτονιών των παιδιών ηλικίας μεταξύ 10 έως 14 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετίζονται με τον εκφοβισμό, με βάση την φιλανθρωπική οργάνωση Beatbullying. Επιπλέον, μια ακόμη μελέτη από το Πανεπιστημίου Yale αυτή τη φορά, διαπίστωσε πως οι εκφοβισμένοι είναι δυο έως και εννέα φορές πιο πιθανό να βάλουν τέλος στη ζωή τους σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.

Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει οι γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να μιλάνε και να λένε όλα όσα τους συμβαίνουν και εκείνοι με την σειρά τους να λαμβάνουν δραστικά μέτρα και όχι να λένε απλά “παιδιά είναι, θα μαλώσουν”!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!